in

Mama gearresteerd nadat ze pestkoppen van haar zoon in de klas ging confronteren.

Een moeder uit de Amerikaanse staat South Carolina werd gearresteerd nadat ze het recht in eigen handen nam en de pestkoppen van haar zoon in het klaslokaal ging confronteren.

Volgens de New York Post zei de vrouw “dat er geen enkele andere manier was om de boodschap over te brengen.”

Jamie Louise Rathburn werd vorige maand gearresteerd nadat ze een video had gepubliceerd waarin ze tekeer ging tegen de leerlingen van de Greenbrier Elementary School. De video werd ondertussen verwijderd.

Rathburn werd drie dagen na het incident aangeklaagd wegens het binnendringen en het verstoren van de school.

De lokale politie verklaarde dat de vrouw op 17 mei ’s ochtends het klaslokaal van haar zoon binnenstapte.

Bewakingsbeelden tonen hoe ze de klas benaderde en ‘haar vinger in de lucht stak en hevig in het rond zwaaide om de aandacht van alle leerlingen te krijgen’.

Lees ook  Bizar: 8 vrouwen waarvan je niet verwacht dat ze bestaan!

Een leraar zei dat Rathburn schreeuwde dat “ze niet wist wie haar zoon pestte, maar dat ze hen en hun moeders zou vinden.”

Rathburn bood haar verontschuldigingen aan omdat ze zich zo had laten gaan, maar kreeg ondertussen een verbod om de school te betreden.

De moeder zei dat ze haar kookpunt bereikt had, nadat ze van de directie een onbevredigend antwoord had gekregen over verschillende klachten.

“Ik ben gefrustreerd over de daden van de kinderen, maar uiteindelijk ben ik vooral boos op de betrokken volwassenen in deze situatie, want wij hebben de macht om dit te doen ophouden”, vertelde de moeder aan de lokale media.

De laatste druppel voor de moeder was de beslissing van de directie om haar zoon tijdens de pauze gescheiden te houden zodat ze hem beter in de gaten konden houden.

Lees ook  Monique Westenberg heeft haar pluspunten er weer aardig bijhangen

Het is onduidelijk of de school de pestkoppen strafte. De directie wilde haar geen documentatie geven over zijn situatie.

“Ik schaam me dat ik zo het klaslokaal binnenstormde”, vertelde Rathburn. “Weet je, ik ben de ouders, de kinderen en het personeel verontschuldigingen verschuldigd.

Het was fout. Maar eerlijk gezegd, weet ik niet hoe ik mijn boodschap anders had kunnen duidelijk maken.” De vrouw werd op borgtocht vrijgelaten en zal later voor de rechter moeten verschijnen.

Wat vind jij van de reactie van deze moeder? Heb je begrip voor haar actie of helemaal niet? Laat van je horen in de reacties!

Zus van overleden Anja Schaap: ‘Ik kan nu rouwen om mijn lieve zusje’

Dit jongetje werd geboren zonder kaak en kan niet spreken – 17 jaar later krijgt hij succes met onverwachte carrièrekeuze