in

Mama krijgt schokkende straf voor het onthoofden van haar baby.

Een 3 maanden oude baby genaamd Jayniah werd op 16 maart 2015 brutaal vermoord door haar moeder. De moeder uit Ohio in de VS, de 22-jarige Deasia Watkins, pleitte op 23 februari schuldig, wat ruimschoots te laat was.

Haar straf was 15 jaar gevangenis. Het kind werd eerder onder de hoede van haar tante geplaatst. De moeder mocht het kind helemaal niet bezoeken zonder toestemming van de sociaal assistent.

Ondanks het feit dat ze moeder was, werd Watkins door een jeugdrechtbank beschouwd als een bedreiging voor haar dochter. Toen de tante het tijdelijke hoederecht kreeg, werd ze de instructie gegeven dat de moeder het kind niet mocht zien.

Lees ook  Meisje (10) verdrinkt in jacuzzi nadat haar in filter werd gezogen.

De sociale dienst kwam geregeld langs om het kind te controleren. Helaas wist niemand dat Watkins een eerder voor de gruweldaad bij haar tante was ingetrokken. Watkins stak haar dochter verschillende keren, brak haar armen en onthoofdde haar.

Haar lichaam werd op de keukentafel gelegd. Watkins nam het moordwapen en stak het in de hand van haar dochter. Toen de politie arriveerde lag Watkins bedolven onder het bloed in een bed.

Lees ook  ‘Waarom pleegde onze zoon zelfmoord? We weten het niet’

Maar Watkins leek helemaal niet schuldig.

Aanvankelijk pleitte Watkins onschuldig wegens krankzinnigheid. Een psychiatrisch verslag wees echter uit dat ze mentaal gezond was. Wel werd de diagnose van postnatale depressie gesteld, waarvoor ze medicatie kreeg voorgeschreven.

Dit is een tragisch verhaal. Het systeem faalde en daar werd een kind het slachtoffer van. Als het waar is dat Watkins niet in de buurt van het kind mocht komen, verdient de tante wellicht ook een of andere straf voor het verlies van deze baby.

DEEL dit verhaal met je vrienden op Facebook!

VIESPEUK kan niet van klein meisje afblijven 6 jaar later zet ze het hem betaalt !

4-jarige diep teleurgesteld als hij te horen krijgt dat hij de hond niet mag adopteren. In plaats daarvan komt hij op een briljant idee.