in

Mama legt haar baby te slapen, maar weet niet dat deze houding fataal kan zijn.

Een nieuwe studie heeft een angstwekkende trend blootgelegd bij ouders. Volgens een onderzoek van het Centrum voor Ziektecontrole en Preventie overlijden er in de Verenigde Staten jaarlijks 3.500 baby’s aan wiegendood. Vele van deze overlijdens zijn gerelateerd aan de slaap. Sinds 1990 adviseren artsen om baby’s op hun rug te laten slapen. De recente studie toont aan dat vele ouders deze eenvoudige richtlijn niet ter harte nemen. De kost? Het leven van hun kinderen.

Lees ook  Dit is wat vrouwen willen dat je met hun voorgevel doet…

Het onderzoek toonde aan dat zowat alle ouders hun kinderen te slapen leggen zonder rekening te houden met de kans op wiegendood. Dit betekent dat ouders hun baby’s op hun buik leggen, tussen speelgoed of kussen, of dat de ouders in hetzelfde bed als hun kinderen slapen.

Feit is dat het juiste doen niet altijd het eenvoudigste is voor een uitgeputte ouder, maar het kan een verschil op leven en dood betekenen.

Lees ook  Mensen maken zich zorgen om kinderen Barbie.

DEEL deze belangrijke waarschuwing met alle ouders die je kent!

De moeder kan niet geloven wat haar dochter elke dag met het maandverband doet. Dat moest ze onmiddellijk op het internet delen.

De verloofde van de vrouw verbiedt haar om af te vallen. Dan dumpt ze hem enkele dagen voor hun bruiloft.