in

Mama maakt foto van stervende dochter. Wat ze maanden later ontdekt, kan alleen maar uit de hemel komen.

Ben je ooit al eens “geraakt door een engel?” Geloof je eigenlijk wel in engelen? Dit verhaal en de foto op het einde van dit artikel zullen je misschien overtuigen. Sarah Danbury uit Engeland zat tijdens de chemobehandelingen van haar dochter langs haar bed. De dochter van Sarah, Amy, had een zeldzame en agressieve vorm van kanker. Ondanks alle behandelingen, verloor Amy onlangs haar strijd tegen de ziekte en zo verloor Sarah haar dochter.

Amy toonde zich ondanks de strijd tegen kanker altijd een vechter. Ze vocht hard en liet nooit het hoofd hangen. Ze nam zelfs deel aan het huwelijk van haar moeder hoewel het erg moeilijk was. “Ze was zo’n dappere meid. Ze zou niet in een hoekje zitten huilen, ze was zo sterk en een echte vechter”, zei Sarah.

Lees ook  Kind (5) neemt tas met cocaïne mee naar school: vader opgepakt

Drie weken voor haar overlijden besloten zij en haar moeder om enkele selfies te maken in haar ziekenhuiskamer. Op de laatste foto van Amy zag Sarah iets geweldig. Het gaf haar een beetje hoop voor de toekomst van haar dochter, zelf na haar dood.

Toen ze naar de foto keken zei Amy: “Dat is mijn beschermengel.”

Lees ook  7 huismiddeltjes om pijnlijke problemen te verlichten – een must read voor iedereen

Sarah zei over de foto: “De foto biedt me troost omdat er iemand is die na haar overlijden over haar waakt.”

Wat denk jij van de engel op deze foto? Laat van je horen in de reacties!

Waarom heeft elke jeans dat kleine extra zakje? De waarheid zal je verrassen.

Oma takelt kleinzoon (3) in het openbaar toe