in

Mama neemt baby mee naar de klas. Maar wanneer baby begint te huilen, doet de leraar dit !

Dit is het verhaal over een geweldige professor. Een hogeschool in de VS haalde onlangs het nieuws nadat een professor zich van zijn meest altruïstische kant liet zien. Een student aan het Abraham Baldwin Agricultural College vond geen opvang voor haar baby. Het verhaal werd gedaan door Taylor Uliana. Ze woonde een les bij van een zekere Dr. Rivers. Een van haar klasgenoten was door haar babysitter in de steek gelaten en moest haar dochter mee naar de klas brengen.

Lees ook  Kun jij dit bizarre script lezen? Het werd uitgevonden om sneller aantekeningen te maken

“De baby deed het zo goed”, schreef Uliana. “En we glimlachten allemaal naar haar toen ze schattige babygeluidjes maakte.”

Maar zoals dat wel vaker voorkomt bij baby’s veranderde het gedrag van de baby snel van lief naar zuur. En dat terwijl de studenten aan hun werk bezig waren. Terwijl de studenten zich probeerden te concentreren, schoot de professor te hulp. Letterlijk.

Uliana schreef: “Zonder enige aarzeling stond Dr. Rivers op en bood aan om een ritje te maken. Hij wandelde de gang op en af, zodat mama haar werk kon afmaken.” Hij zag een probleem en wist dat hij het kon oplossen.

Lees ook  Er bestaat een telefoonoplader met kerstverlichting die je dacht nooit nodig te hebben, tot nu

In plaats van zijn studente aan de deur te zetten, wierp hij zich op als babysitter en hielp de jonge moeder uit de nood.

Niet alle lessen die deze man geeft, komen uit een boek, maar zullen wellicht een blijvende impact uitoefenen.

DEEL dit inspirerende verhaal met je medemens!

Lieke van Lexmond in het oog van de storm nadat ze déze vakantiefoto deelde.

Vader betrapt zijn dochter zonder iets in een stoel met jongeman en dan