in

Mama ontdekt wie die “schattige, lieve oude man” voor de school van haar dochtertje is.

Gina Michelle zet haar dochter elke dag bij de school af, maar leerde onlangs over een “schattig oud mannetje” met wie ze elke dag voor het binnengaan praat. Dus reed de nieuwsgierige mama voorbij en zag de 94-jarige man in actie.

Dit is wat Gina schreef over de foto:

“Ik ben een groot voorstander van positieve aanmoediging! Dit is de kers op de taart.

Vandaag toen ik Audrey naar school bracht, waren we te vroeg, dus in plaats van haar af te zetten aan de hoek zoals ik normaal doe, bracht ik haar naar de ouderstopplaats.

Toen we de school binnenreden, zei ze: ‘Oh nee! Ik was vergeten dat ik liever heb dat je me aan de hoek afzet zodat ik met de schattige, lieve oude man kan praten en vandaag zou ik meer tijd hebben!’

Lees ook  96-jarige vrouw verkoopt haar huis. Dan kijken de kopers binnen en wordt een 72 jaar oud geheim onthuld.

‘Wie is die schattige, oude man?’, vroeg ik.

‘Hij staat op de hoek waar je me afzet en moedigt alle studenten aan wanneer ze naar binnen wandelen. Hij praat over vriendelijkheid en geeft ons advies en vuistjes! Het is het beste deel van de dag!’

Toen ik voorbijreed zag ik hem en mijn hart liep over van geluk. Dit is precies het soort liefde en steun die scholieren nodig hebben.

Lees ook  Pasgeboren baby verliest vinger door knaagdier

Deze man staat elke ochtend voor de school en moedigt elke leerling aan die hem passeert. Dit is wat ik deze ochtend zag. Ik had het geluk om een van zijn beruchte vuistjes te fotograferen!

Ik streef ernaar om zoveel mogelijk als deze man te zijn, dat zouden we allemaal moeten doen.

Mijn dag is officieel helemaal goed!”

Wat vind jij van het gebaar van deze vriendelijke man? Is dit iets wat we meer nodig hebben in onze maatschappij van vandaag?

DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ DIT ZO HARTVERWARMEND VOND!

Kortpittige bezoekers Huishoudbeurs verpletteren medewerker bij de opening!

Gaby Blaaser ruilt vriend in voor Temptation Island-verleider