in ,

Mama stuurt haar zoon zoals elke andere dag naar school. Dan ziet de leraar DIT aan zijn haar

Dino Shuffield was een gelukkige, gezonde jongen uit het derde leerjaar aan de Lake Whitney Basisschool. Dan begon hij plotseling zijn haar te verliezen. De dokters stelden vast dat hij alopecie areata had, een auto-immuunziekte waarbij het lichaam de haarwortels aanvalt. Dino zou onvermijdelijk kaal worden. De jongen had het hier duidelijk en begrijpelijk moeilijk mee, dus zat zijn leraar Ehren Steiner even met hem neer. Hij vroeg zich af of Dino overwogen had om zijn hoofd kaal te scheren.

Lees ook  Verpleegsters aangevallen met hete koffie, bleek en eieren nadat ze klaar waren met verzorgen COVID-19 patiënten

zoon

Dat is het moment waarop Steiner tot het uiterste ging. Hij vertelde Dino die middag dat als hij zijn haren zou scheren, hij dat ook zou doen. Ze gingen akkoord. Dan, op maandagochtend, was Dino in shock.

“Mijn mond viel open. Hij had het echt gedaan” zei Dino. Steiner had er geen problemen mee om zo kaal als een biljartbal voor de klas te staan.

Lees ook  Eerste coronadode in Nederland, man (86) uit Rotterdam

Nou, dit is nog eens een leraar die leert dat de echte lessen door het leven zelf geleerd worden en dat de echte wijsheid niet uit boeken komt! Wat heeft Dino hier verder nog over te zeggen?

“Hij is de beste leraar ter wereld!”

DEEL deze geweldige leraar om hem de erkenning te geven die hij verdient!

De man ziet de pootjestattoo van de serveerster. Als ze de rekening ziet, barst ze in tranen uit.

Huilend van de puin loopt de 4-jarige de McDonald’s uit. Kijk wat deze PESTKOPPEN hebben gedaan..