in

Mama van twee overlijdt na borstvergroting door selfie-geobsedeerde chirurg.

Een vrouw uit Moskou overleed onlangs nadat ze een borstvergroting had ondergaan. Volgens de verslagen stierf de 32-jarige Ekaterina Kiseleva terwijl ze in de kliniek van chirurg Grigory Perekrestov verbleef. Medische bronnen claimen dat de doodsoorzaak te wijten was aan hartfalen.

Perekrestov heeft een reputatie voor het posten van selfies met zijn topless patiënten. Maar de 31-jarige chirurg hulde zich in stilzwijgen toen hij gecontacteerd werd over het overlijden van de vrouw.

Er werd een strafrechtelijk onderzoek opgestart naar de doodsoorzaak nadat de moeder van het slachtoffer zei dat Ekaterina overleed door “nalatigheid.”

Verwoest door het overlijden liet Evegania optekenen:

Lees ook  Voeg hierom een halve citroen toe aan de aan de vaatwasser - de reden waarom is geniaal

“Al onze klachten werden genegeerd, alsook onze oproepen. We zijn wanhopig. We zijn vermoord, ons leven is over. Onze hele familie zit compleet aan de grond.”

Ekaterina wilde haar looks verbeteren, maar dat veranderde in een nachtmerrie.

Evegania vervolgde:

“Ze namen haar niet alleen geld af, maar ook haar leven. Dat leven offerde ze volledig op voor haar kinderen en haar werk.”

Volgens de diepbedroefde moeder vertrok anesthesist Zeinal Nedzhafov (24) voor Ekaterina wakker werd. Dat is een directe inbreuk op de gebruikelijke reglementeringen.

“Mijn dochter was compleet gezond”, zei Evegenia.

Hoewel de familie altijd tegen de vijf uur durende borstvergroting was, deed Ekaterina het toch nadat het ziekenhuis haar verzekerd was dat alles veilig zou verlopen.

Lees ook  Nederlandse YouTubers VS kunnen zoveel jaar celstraf krijgen!

“In het ziekenhuis waren er geen voorzieningen om te reanimeren”, zei Evegenia. “Ik ontdekte later dat de directeur een cardioloog belde toen de problemen zich begonnen voor te doen. Ze kwam meteen naar het ziekenhuis, probeerde het hart van mijn dochter weer aan de praat te krijgen, maar tevergeefs. Pas dan belden ze een ambulance.”

Later werd de moeder verteld dat haar dochter al twee uur dood was.

Daarop diende de familie klacht in tegen het ziekenhuis.

Vermiste Angélique (13) dood gevonden.

Maak kennis met Denise Kroes, misschien nog wel lekkerder dan haar naamgenote