in

Mama vecht 32(!) jaar lang tegen kanker, maar dan vertellen dokters haar het verschrikkelijke verdict

Carla Riley Wood is nu 39, maar heeft al bijna haar hele leven gevochten tegen kanker. Ze heeft drie kinderen en 2 kleinkinderen, maar daar moet ze nu afscheid van nemen.

Het onwaarschijnlijk verhaal van Carla begon toen ze nog maar 7 jaar oud was. Dokters hadden kanker vastgesteld in haar heup en moesten haar heup vervangen met een metalen plaat. Niet veel daarna hadden ze kanker in de longen opgemerkt en kreeg ze chemo.

Ze overleefde het, maar 3 jaar later moest ze opnieuw naar het ziekenhuis. Ze was allergisch aan de materie van haar heup en haar been moest geamputeerd worden. Carla dacht dat ze dan wel al voldoende ongeluk had meegemaakt.

Lees ook  De dokters verwijderen de neus van de vrouw zodat ze kan leven. Hoe ze er nu uitziet, zal een glimlach op je gezicht toveren!

Niets was minder waar. Vier jaar later kreeg ze opnieuw kanker in de longen. Toen wist ze dat ze nooit verlost zou geraken van de ziekte. In totaal had ze al drie jaar lang chemo gehad en dat begon zijn tol te eisen.

Toen ze zestien was werd ze zwanger van haar zoontje, Max. Dat kwam als een verrassing, maar na alles wat ze al had meegemaakt bekeek ze het als een godsgeschenk.

In 2003 sloeg het noodlot opnieuw toe. Er werd een auto-immuunziekte vastgesteld bij Carla en haar gezondheid ging achteruit.

Alle therapieën die ze als kind kreeg hebben eisen nu haar tol. Volgens Carla denken veel mensen dat kanker stopt als het haar is teruggegroeid, maar dat is absoluut niet waar. De gevolgen draag je volgens haar levenslang met je mee.

Lees ook  Deze baby zal dolgelukkig zijn, als hij later ontdekt waar het echt vandaan kwam. De moeder had het namelijk niet in haar buik

Nu heeft de dokter haar verteld dat ze maar een maand meer te leven heeft. Carla heeft haar daar ondertussen bij neergelegd en probeert van de tijd die haar rest te genieten.

Toch wil ze nog aandacht schenken aan kanker bij jonge kinderen. Net zoals bij Carla zullen ook zij de gevolgen heel lang met zich blijven meedragen. Haar rest nu nog te genieten van de kleine dingen des levens. Ze hoopt dat anderen haar lot niet moeten delen.

Vader vermoordt zijn 2 kinderen van 4 en 7 jaar

Meisje (10) bevallen na keizersnede. Ze mocht geen abortus plegen..