in

Mama verbiedt echtgenoot om nog langer met hun dochters in bad te gaan en mensen reageren niet echt begrijpend.

De meeste ouders zijn maar al te blij wanneer hun partner actief meer voor de kinderen zorgt. En vooral een badje nemen kan erg langzaam en problematisch verlopen. Maar een moeder verbood haar echtgenoot om hun dochters nog langer te baden en ze postte haar argumentatie op Facebook.

Ze zegt dat haar echtgenoot boos is omdat hij niet langer in bad mag met hun dochters of samen met hen onder de douche mag. “Ik voel me er gewoon niet goed bij dat een man dit doet”, schreef de moeder uit Queensland. “Ik heb er geen probleem mee dat hij met onze zoon in bad gaat. Hij is een jongen. Ik vind gewoon dat meisjes door hun moeder gewassen moeten worden en jongens krijgen hetzelfde van hun vaders.”

Lees ook  Wereldberoemde dierenredder (59) vastgebonden en bruut vermoord, meisje (14) opgepakt

Haar redenering?

Ze lijkt te denken dat haar kinderen het gevoel zouden kunnen krijgen dat ze met een p*dofiel opgroeien als hij hen in bad stopt. “Mama’s en dochters hebben dezelfde lichaamsdelen – hetzelfde geldt voor vaders en hun zonen. Mijn partner denkt dat ik ziek ben. Maar voor mij is het altijd zo geweest en we zien vandaag veel dat mensen de ‘Ik werd m*sbruikt’-kaart trekken. Ik wil gewoon dat mijn kinderen zelfs niet de kans krijgen om zoiets te denken.”

Lees ook  Rapper Boef spot met zwaar rijverbod.

De meeste mensen reageren geschokt op haar beslissing. Een vrouw reageert: “Je hebt duidelijk enkele schroeven los. Je zou er nog niet aan mogen denken om je partner over dezelfde kam als kinderverkr*chters te scheren.”

Wat vind jij van deze beslissing?

Agressieve jaguar valt hond aan. Maar wat er vervolgens gebeurt, laat iedereen geschokt achter.

Eekhoorntje klopt elke dag op de deur – 8 jaar later beseft de familie wat ze hen wil tonen.