in

Mama vindt naald in been van zoontje die in zijn luier verstopt zat.

Een moeder zegt dat ze misselijk werd toen ze een naald in het been van haar zoon ontdekte terwijl ze zijn luiers ververste.

Kayleigh Smith (30) vond het scherpe voorwerp in de Pampers luier van haar tweejarige zoon Freddie.

Ze had de luier nog maar pas aangedaan toen hij het uitschreeuwde van de pijn. Toen de moeder van drie de luier uitdeed, was ze geschokt om een naald in de dij van haar jongen aan te treffen. Kayleigh uit Kinver in het Verenigd Koninkrijk, zei: “Ik was diep geschokt en voelde me misselijk. Ik winkel normaal bij Aldi, maar ditmaal ging ik naar mijn lokale supermarkt.”

Lees ook  Pestkoppen lachen met het gezicht van haar dochter. Maar kijk haar 25 jaar later wanneer ze alle haters het zwijgen oplegt.

De moeder zegt dat ze meteen in de gaten had dat er iets aan de hand was. “Uit mijn ooghoek zag ik dat ding glinsteren, ik trok de luier uit en daar was het.”

De geschokte moeder zegt dat ze de winkel contacteerde, die alle luiers meteen uit de rekken haalden. “Ik nam contact op met Pampers en ze sturen een koerier langs om de luier op te halen om de lading te controleren. Ik wil alle ouders waarschuwen om altijd eerst de luiers te controleren alvorens ze aan te doen. Ik ben al 10 jaar mama en je verwacht gewoon niet dat dit kan gebeuren.”

Lees ook  Twintiger verdient geld met bizar Instagram-experiment.

“Dit had heel wat schade kunnen veroorzaken als het een beetje anders was of wanneer het op een andere plaats was.”

Een woordvoerder van Pampers liet weten dat ze de zaak zeer ernstig nemen en een onderzoek instelden.

DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Kat ontdekt dat ze zwanger is – wordt gek met onbetaalbare blik op gezicht als ze het resultaat ziet

Onderzoekers: Kinderen erven intelligentie van hun moeder, niet hun vader