in

Mama’s badkamer vult zich met poep, elke keer dat haar buren hun toilet gebruiken

De badkamer van een zwangere moeder loopt over van de poep, elke keer dat haar buren naar het toilet gaan. Sophie Johnstone (24) moet de troep in haar huis opruimen van andere mensen.

Terwijl de buren doortrekken, raast het rioolwater door haar toilet, waardoor haar badkamervloer onder water komt te staan. Nu moet ze haar 4 kinderen (met leeftijd tussen 11 maanden en 4 jaar) wassen in de wasbak, omdat ook haar bad is getroffen door het rioolwater. Nu moet haar familie een mobiel toilet gebruiken….

‘We kunnen niet zo leven’
Maar wegens haar zwangerschap is het voor haar niet mogelijk om het mobiele toilet te gebruiken. Sophie is namelijk een hoog-risico zwangere vrouw. Sophie, die 20 weken zwanger is, zei: “Ik moest het nieuwe tapijt in mijn slaapkamer en gang openscheuren. Het heeft het tapijt in de badkamer verpest. Het is ook nog is doorweekt tot halverwege het tapijt in de woonkamer. Het toilet is bijna twee weken lang verstopt en overstroomd – telkens wanneer iemand bij hun thuis doorspoelt overstroomd ons toilet.”

Lees ook  Drink jij water dat de hele nacht naast je bed heeft gestaan? Ontdek waarom je dat niet moet doen

“Ik heb twee weken geleden contact opgenomen, maar het duurde dagen voordat iemand langs kwam. Ze zeiden dat het een ‘slechte verstopping’ was en gaven ons een mobiele toilet, maar bij mij en mijn vier jonge kinderen is dit niet praktisch.”

“De aannemer die kwam, zei dat het een ‘tweepersoonstaak’ was en dat hij later terug zou komen, maar er kwam niemand.

Lees ook  Klein meisje is bang in het donker, maar dan komt haar vader met de perfecte oplossing – Nu vragen anderen ouders hier massaal ook om

“Ik heb belangrijke medische afspraken gemist, één van mijn kinderen heeft een spraaktherapie-sessie gemist en een andere heeft injecties gemist terwijl we moesten wachten totdat dit werd opgelost.” We kunnen zo niet leven. ”

Nederlandse klusjesman laat zich in natura uitbetalen.. Wij hebben de beelden!

Dierenbescherming haalt 29 verwaarloosde dieren uit woning in Koewacht