in

Mama’s ENORME buik zit vol blauwe plekken. Zie hoe haar echografie de verbluffende waarheid onthult…

Al vroeg in hun eerste zwangerschap wisten Guillermina en haar man Fernando dat ze niet een, niet twee, niet drie, maar vijf baby’s zouden krijgen. Dit is op zich al tamelijk uitzonderlijk aangezien er bijvoorbeeld in de Verenigde Staten slechts tien vijflingen per jaar worden geboren.

Hier is wat dit verhaal nog ongelofelijker maakt: zelfs de dokters konden de rust en de kalmte van het koppel niet geloven. Elke extra baby die de moeder draagt, kan voor zware complicaties zorgen, zoals zwangerschapsdiabetes en zelfs de dood. Doe dit nu maal vijf!

Lees ook  Mike J. de moordenaar van het ‘meisje van Nulde’, gaat zelfstandig wonen

Maar haar dokter – Dr. Tracy Manuck – noemde de moeder buitengewoon. Hoewel ze aan een hoge bloeddruk leed, klaagde Guillermina niet een keer. Ze kreeg zelfs blauwe plekken en kneuzingen op haar buik omdat ze zoveel baby’s moest dragen. De artsen waren ook onder de indruk van Fernando die tijdens de hele zwangerschap zijn onvoorwaardelijke steun en hulp aanbood.

Guillermina beviel op 32-jarige leeftijd na 31 weken zwangerschap. Dat is zeven weken eerder dan een normale geboorte, maar drie weken later dan de meeste vijflingen. Omdat ze langer in de baarmoeder konden groeien, waren de longetjes van de baby’s ook beter ontwikkeld.

Lees ook  Vrouw stuurt foto van haar ‘decolleté’ naar opdringerige man, maar niets is wat het lijkt…

In juli 2013 beviel Guillermina in het universitair ziekenhuis van Utah. Hoewel ze daar nog nooit een vijfling hadden gezien, werkte een team van acht artsen, een anesthesist en dozijnen verpleegsters onophoudelijk om de baby’s gezond en wel ter wereld te brengen. Drie meisjes en twee jongens – Esmeralda, Fatima, Marissa, Fernando en Jordan – werden allen in een zucht geboren.

Bekijk de onderstaande video om het wonderbaarlijke moment te zien dat de baby’s het levenslicht zien.

DEEL deze video met je vrienden op Facebook!

Man wil eruit zien als Barbie’s Ken. Maar bij de 42 uur durende operatie gaat het gruwelijk mis!

Ze kwam ernstig misvormd ter wereld. Hoe ze er na de operatie uitziet? Ik blijf glimlachen!