in

Man ¨vergeet¨ hond te voeren – kijk nu naar zijn transformatie als iemand hem begint te voeren

Dit is Benji! Hij woonde met iemand die, helaas, niet echt een dierenvriend was. Dat is mijn mening na het zien van de foto´s van de arme hond.

Stel je voor dat je geen eten krijg… Dat is niet het soort behandeling dat iemand zou moeten krijgen. Maar dat is precies wat Benji moest verduren, en hij was bijna dood toen hij werd gered. Hij sliep op een kale vloer en zat onder de zweren. De reden? Mensen hadden stenen naar hem gegooid. Hij had zelfs een tijdje vastgeketend gezeten, schrijft dierenorganisatie Sidewalk Specials.

Dit verhaal is heel naar, maar heeft een goede afloop!

Lees ook  Moederhond en 9 puppy’s gedumpt op parkeerplaats van kerk

WAARSCHUWING: ARTIKEL BEVAT FOTO´S DIE ALS SCHOKKEND KUNNEN WORDEN ERVAREN

Sidewalk Specials redde Benji en gaf hem eten en de liefde die hij verdient. Sidewalk Specials zit in Kaapstad, en hebben foto´s gedeeld van het herstel van Benji op Facebook. Het is een miraculeuze transformatie!

Eerst stond Benji en keek naar de schaal eten voor zijn neus. Alsof hij zichzelf afvroeg ´Is dit echt voor mij?´ Maar na een tijdje nam de honger het over en hij begon te eten, goddank! Op dat moment besefte hij zich dat de mensen in deze opvang goede mensen waren, die hem wilden helpen!

Lees ook  Hond zit gevangen in het afval en voor dood achtergelaten. Dan is dierenarts verbluft over wat ze in zijn mond vindt.

In de video hieronder zie je hoe de organisatie het leven van Benji heeft vastgelegd op film. De eerste paar minute zijn erg triest om te zien, maar als we het herstel van Benji bekijken en de transformatie daarna is wonderbaarlijk! Je zult het verschil binnen twee minuten. Ik moest twee keer kijken!

Ik kan niet begrijpen hoe mensen een dier in huis halen waar ze niet voor willen zorgen. Je hond ¨vergeten¨ is gewoon niet acceptabel.

Ik ben blij dat er dierenliefhebbers zijn die alles doen om dieren in nood te helpen. Deel dit verhaal om hun belangrijke werk te eren!

Etter blokkeert uitgang van man elke dag, kijk wat hij doet als hij zijn wraak neemt

Vermiste Abdullah (15) uit Schiedam GEVONDEN