in

Man (21) schiet vriendin, haar familie en eigen ouders dood in Lousiana

De politie in het Amerikaanse Louisiana is nu al uren druk met een klopjacht op een 21-jarige man die vijf mensen heeft doodgeschoten. Dakota Theriot schoot eerst zijn vriendin, haar broer en vader dood en reed vervolgens naar zijn eigen ouderlijk huis waar hij zijn ouders vermoordde.

Op het moment dat de moordpartij in het huis van zijn vriendin en ouders begon, waren er nog meer kinderen in het huis. Een 7-jarig kind vluchtte met een baby naar de buren, die vervolgens de politie waarschuwden.

Lees ook  Nederlandse advocaat neergeschoten vanuit rijdende auto - ZWAARGEWOND!

Op weg naar eigen ouders
Toen de agenten arriveerden, was de schutter al vertrokken in de auto van zijn schoonvader op weg om zijn eigen ouders dood te schieten.

De politie is met man en macht op zoek naar de man, die mogelijk de staatsgrens is overgestoken richting Mississippi. De politie heeft nog steeds geen idee wat de man bezielde.

Lees ook  Oplichterij met autobanden verbreidt zich steeds meer en kan je je leven kosten. Dit is wat je moet weten

Uit huis gezet
Een tante van de vermoordde vriendin, meldt dat de twee pas kort een relatie hadden. Hij zou bij haar familie in huis hebben gewoond, nadat zijn ouders hem de deur gewezen hadden. Verschillende familieleden hadden al direct ‘een slecht gevoel’ toen hij in de familie werd geïntroduceerd, volgens de tante.

Dakloze man die eten probeerde te kopen met vals briefje van 20 krijgt zes jaar celstraf.

Rode sjaals binden in Frankrijk strijd aan met gele hesjes