in

Man bekent ont*cht en het filmen van 24 minderjarige meisjes in Alem

De 46-jarige Anthony B. heeft het filmen van 24 minderjarige meisjes en het plegen van ont*cht in het Gelderse Alem bekend. Dat blijkt donderdag op de eerste dag van de strafzaak in de rechtbank in Zutphen.

Het ernstigste verwijt dat B. gemaakt wordt, is dat hij bij een van meisjes is binnengedrongen. Dat wordt betwist door zijn advocaat. De dochters van B. wisten dat hun vader ont*cht pleegde.

‘Ik wilde stoppen maar kon het niet.’
Uit de duizenden kinderp*rnografische afbeeldingen die B. bezat, zijn 24 slachtoffers geïdentificeerd. Ouders hebben hun kinderen op de foto’s herkend.

Lees ook  Bedrog in ‘Love Island’: Remco had al die tijd een vriendin in Nederland

“Ik ben te ver gegaan. Ik wilde stoppen maar kon het niet. Ik ben blij dat het meisje dit verteld heeft”, zei B. geëmotioneerd tegen de rechters.

De politie drong in juli 2018 het huis van B. binnen nadat een meisje via haar ouders aangifte had gedaan.

Ze werd tijdens een slaapfeestje bij de dochters van B. ‘s nachts wakker toen haar onderbroek opzij werd geschoven. Ze zag dat B. foto’s van haar maakte.

Lees ook  Dief kiest huis uit waar feest gaande is en wordt overmeesterd door de gasten

De man deed dit al jaren, bleek na onderzoek van zijn computer. Een deel daarvan had hij van internet geplukt. De zelfgemaakte beelden heeft hij niet verspreid, zei hij.

Vrees voor meer slachtoffers
De vrees blijft dat er meer slachtoffers zijn. B. wist namelijk op het moment dat de politie zijn computer in beslag nam, twee harde schijven uit huis weg te nemen.

Die zouden zijn gedumpt op een stortplaats en zijn nooit teruggevonden. De rechtbank trekt twee dagen uit voor de omvangrijke zeden

Zo zag Sha van Love Island er vroeger uit

Vermiste Nederlanders in Suriname, politie denkt aan misdrijf