in

Man besteedt 4 jaar aan het bouwen van een kerk en gebruikt daarvoor alleen maar levende bomen. Neem een kijkje binnen

Barry Cox is niet alleen een toegewijd katholiek, hij is ook een getalenteerde kunstenaar en ontwerper. Als kleine jongen diende de man uit Nieuw-Zeeland als misdienaar en droomde er zelfs van om Paus te worden. Naarmate hij ouder werd, raakte hij gepassioneerd door tuinieren. Barry begon een tuinbedrijf, maar wacht tot je het werk ziet dat hij doet. Dit is echt uniek.

Barry combineerde zijn geloof met zijn creatieve talent om iets ronduit verbluffend te maken. Toen hij jonger was, reisde hij nog de wereld rond. Hij had een voorliefde voor kerken. Van de Notre Dame tot St. Paul’s Cathedral, heeft Barry ze allemaal gezien en deze historische kerken hebben zijn werk zeker beïnvloed.

Lees ook  Minnares verschijnt op bruiloft in dezelfde jurk als bruid: DIT MOET JE ZIEN!

Barry creëerde een levende kathedraal aan de hand van bomen. Hij gebruikte de mooiste bomen ter wereld. Het duurde 4 jaar voor het helemaal af was.

De entree naar de kathedraal is erg warm en uitnodigend.

Het ijzeren frame geeft de kerk een klassiek uitzicht. Het plafond bestaat uit Laciniata bomen en de muren werden gemaakt van Leptospernum bomen die zorgen voor een donkere, rijke kleur.

Binnenin schijnt het zonlicht door het dak, zodat er geen behoefte is aan kunstlicht. Het altaar werd gemaakt van Italiaans marmer.

Lees ook  Familie laat zoon dopen voor de stekker uit te trekken. Dan zien dokters hoe hij terug wakker wordt.

Met een geniaal gebruik van bloemen, decoratieve hagen en wandelpaden is het eigendom alleen al de moeite waard om eens te bezichtigen.

Hij heeft zelfs een labyrint gemaakt.

Waar je je ook bevindt op dit domein, het uitzicht is overal prachtig.

Stel je eens voor dat je hier kunt trouwen? Welke bruid zou hier niet graag het ja-woord geven?

Wat vind jij van deze prachtige, natuurlijke kerk? Laat het ons weten in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Hond springt voor een kogel om daarmee het leven van een soldaat te redden. Soldaat doet haar een wederdienst en adopteert haar

Belastingdienst pesten: Man betaalt Enorm geldbedrag met kleingeld