in

Man bouwt levensgrote kattenboom in woonkamer, tot grote vreugde van zijn kat

Heeft u ooit kattenbomen gezien? Ze zijn vandaag de dag makkelijk te vinden in dierenwinkels en online. Maar heeft u ooit een kattenboom gezien die zo indrukwekkend is als die van Rob Rogalski?

Rob Rogalski is een kunstenaar die besloot dat een kattenboom er als een echte boom uit zou moeten zien. Zo gezegd, zo gedaan… in de woonkamer.

Het eindresultaat mag oprecht geweldig genoemd worden! Menig kat zou hier dolgraag gebruik van maken.

Lees ook  Beste vrienden die al bijna 80 jaar onafscheidelijk zijn, gaan naar hetzelfde verzorgingshuis

De boom heeft veel plekjes om te slapen en uit te rusten. Het kunstwerk is daarom niet alleen prachtig om te zien, maar ook zeer functioneel. Rob vertelde zelf hierover:

“Allereerst ontwerp en bouw ik volgens de specifieke behoeften van de plek en mijn klanten. Voor permanente installaties, zoals kattenbomen, begin ik met het bouwen van een houten frame, daarna snijd ik vellen of blokken schuim die vervolgens worden bedekt met papierpulp of kleideeltjes.”

Lees ook  Deze kerel deed het met meer dan 2.500 vrouwen: ‘Ik heb geen bescherming nodig, ik zie aan hun ogen of ze een soa hebben’

Mooi en duurzaam! Aan de andere kant is de boom duurder dan kattenbomen die in de winkels verkrijgbaar zijn. De prijs voor zo’n boom ligt rond de 4000 dollar.

‘Vrouw vermoordt beste vriendin en steelt haar pasgeboren baby’

Miljuschka Witzenhausen heeft ze regelmatig losjes in de tas hangen