in

‘Man die vrouw doodstak vermoordde in 1994 al iemand’

De 52-jarige man die afgelopen woensdag een 42-jarige vrouw doodstak in Kerkrade, heeft in 1994 al een man vermoord. Hij zat voor die daad al jaren in de cel en in een tbs-kliniek. Dat meldt De Limburger. De krant heeft research gedaan en familieleden gesproken van de vrouw die gisteren om het leven kwam. Zij zeggen dat de vrouw zijn ex-vriendin was.

Lees ook  De vier meisjes kwamen altijd hongerig naar school. Dan ontdekte een lerares wat er thuis met hen gebeurde.

De verdachte werd in november 1994 veroordeeld tot zeven jaar cel en tbs met dwangverpleging, aldus de krant.

De toen 28-jarige man was op dat moment woonachtig in Rotterdam en bekende het slachtoffer te hebben doodgeschoten toen hij en zijn broer een familievete met hem wilde ‘uitpraten’. Het slachtoffer zou de vriendin van zijn broer hebben beledigd.

Lees ook  Als deze vrouw voor haar verjaardag zich aan het gezicht laat opereren, weet ze nog niet wat een oude man met haar zal doen.

De vete startte in een winkelcentrum in Alkmaar, waar de families met elkaar op de vuist gingen. De volgende dag werd het slachtoffer tijdens een woordenwisseling door het hoofd geschoten in de deuropening van zijn woning. De dader werd door de rechtbank gezien als verminderd toerekeningsvatbaar.

65-jarige vrouw met geweld bosjes in gesleurd in Delfzijl

Scholier (12) Den Haag mag toch meedoen aan eindmusical