in

Man die zijn oog in ongeluk verloor redt een eenogige kat

Het is een perfecte match voor deze eenogige man, die een eenogige kat heeft geadopteerd.

Larry Scott (62) verloor zijn oog door een auto-ongeluk in 2015. Nadat de 20-jarige kat van zijn vrouw in mei overleed, besloot het stel begin september een nieuwe kat te adopteren, meldt People.

“Echt, we waren niet op zoek naar een eenogige kat, mijn vrouw was zo van ‘kijk hier eens naar, we moeten hem adopteren’ en ik had zoiets van ‘oké’”, vertelde hij.

Het drie maanden oude kitten dat ze kozen, was erg ziek in het asiel aangekomen en had een infectie aan zijn oog. Vanwege de bacteriële infectie moest de kat zijn oog operatief laten verwijderen.

Lees ook  Met je hond in bed slapen smerig? Lees hier 5 goede redenen waarom je beter met jouw hond in één bed kunt slapen!

Ondanks het feit dat ze beide slechts één oog hebben, leven zowel Larry als zijn kat een vol en actief leven.

“Hij houdt van speelgoed en speelt er non-stop mee,” zegt Larry, die meerdere hersenbloedingen heeft overleefd en na zijn ongeluk opnieuw moest leren lopen.

Larry en zijn vrouw zijn het nog niet eens geworden over een officiële naam voor hun huisdier.

“Ze wil hem meneer Liefde noemen, maar ik ga hem niet zo noemen,” zei Larry. “Ik noem hem Killer omdat hij met elk speeltje speelt alsof hij het wil doden.”

Hoewel hij Killer nog niet lang heeft, geeft Larry aan dat ze een geweldige tijd met elkaar hebben.

Lees ook  Jaloerse André Hazes vraagt zich af: "Wie maakt deze foto?"

“Hij is ontzettend leuk,” zei hij. “Aanstaande vrijdag (2 oktober jongstleden, red.) is het twee weken dat hij hier is en hij voelt zich hier al erg op zijn gemak.”

Larry geeft aan dat Killer zo energiek en actief is, dat hij ervan overtuigd is dat de kat zich niet bewust is van zijn handicap.

“Deze kat speelt de hele dag, hij is drie, bijna vier maanden oud en speelt alsof er geen morgen is. Hij weet niet dat hij maar één oog heeft.”

We zijn ontzettend blij dat Larry deze lieve kat een nieuwe kans heeft gegeven! Voor dieren met een beperking is het helaas soms moeilijk om geadopteerd te worden.

Nog meer slecht nieuws voor Famke Louise

Politie arresteert koppel dat vijf meter grote wietplant in de tuin heeft