in

Man drinkt 6 weken lang niets anders dan bier en valt kilo’s af!

Na een lange dag werken verlangen de meesten van ons naar dat moment waarop je eindelijk gaat zitten met een koud biertje in je hand om gewoon te ontspannen.

En als je buiten kunt zitten en wat zon kunt vangen, smaakt het bier nog beter. Je kunt daar gewoon blijven, voor altijd naar de zonsondergang kijken en drinken.

Dankzij de verantwoordelijkheden van volwassenen is het echter geen mogelijkheid om de hele dag bier te drinken.

De man in ons verhaal ging er echter voor. Het enige dat hij dronk was bier, voor 46 dagen – en nadat hij meer dan 44 pond had verloren, voelt hij zich “beter dan ooit”.

Eerder dit jaar, voor de vastentijd, die liep van 6 maart tot 20 april, leefde Del Hall, een man uit Ohio, uitsluitend op bier. De inspiratie voor het ietwat vreemde dieet kwam van 18e-eeuwse monniken in Duits Beieren.

Lees ook  Deze jongeren besluiten hun vriend een auto te geven omdat ze het zat zijn om hem naar huis te brengen

Het beste deel is, hoe ironisch het ook is, Del werkt bij Fifty West Brewing Company in Cincinnati, Ohio, en het ziet er niet naar uit dat hij ooit moe zal worden van het drinken uit hun assortiment bieren.

Zijn eerste maaltijd omvatte een “niet zo goede” bottenbouillon en hij voegde eraan toe: “Dus ik was met een groep biervertegenwoordigers en ik had een heel kleine portie guacamole … en het was de hemel!”

Het dieet bestond uit water in de ochtend en tussen de twee en vijf biertjes op een bepaald punt van de dag.

Lees ook  Zet een kopje rijst in je kledingkast en kijk wat er gebeurt

“Ik drink normaal mijn eerste bier ergens in de middag en ik kan er een hebben wanneer ik een beetje trek heb.

De meeste bieren die ik drink, zijn thuis. Als ik ’s nachts thuiskom, heb ik misschien twee tot drie biertjes in huis en dat is zo’n typische dag,’ zei Del.

“Ik voel me geweldig! Ik ging van 292.5 naar 248.5. Ik verloor 44 pond. Ik ben van plan door te gaan met afvallen door een protocol van periodiek vasten en portiecontrole, ”vertelde Del.

Hoewel het dieet super succesvol was voor Del, raadt hij anderen niet aan om hetzelfde te proberen.

“Nee, ik zou anderen niet aanmoedigen om het te proberen. Er zijn waarschijnlijk betere en gezondere manieren om gewicht te verliezen, “zei hij.

Meisje (15) komt met benen onder buswielen terecht en raakt zwaargewond

Leerling vergiftigt thee docent vanwege mobielverbod