in

Man foltert honden op straat – en gebruikt hun gejank om dierenliefhebbers af te persen voor geld

Professionele criminelen zijn soms heel erg creatief in het bedenken van manieren om toeristen of andere brave mensen van geld te beroven.

Maar ik ben niet zo zeker of ik ooit een oplichterij heb gezien die zo gruwelijk is als onderstaand verhaal.

Een dronken man uit de Chinese stad Jilin werd gefilmd toen hij op brutale wijze een hond aan het slaan was op straat. De reden? Hij wilde geld afpersen van gechoqueerde dierenliefhebbers.

De man zonder shirt houdt een hond vast aan zijn poot en slaat er herhaaldelijk op met een stok. Het wanhopige gehuil van de hond trekt de aandacht van verschillende voorbijgangers die vervolgens te horen krijgen dat ze hem moeten betalen indien hij moet stoppen met zijn ziekelijke daden.

Lees ook  Politie achtervolgt agressief scootertuig die weigeren te stoppen en dan doet de politie DIT (Video)

“Ik ga hem dood doen, deze hond is niets waard,” zegt de aanvaller.

Volgens Niu, een lokale dierenvriend, is dit de derde hond die de dierenbeul op deze manier m*shandelt, meldt Shanghaiist. Hij wordt regelmatig dronken en slaat vervolgens straathonden in elkaar tot er mensen komen kijken. Hij eist daarop geld van hen alvorens te stoppen.

En zijn laffe truc werkt: Niu heeft al een hond gekocht van hem voor 500 dollar. Ze weet dat dit hem zal aanmoedigen om nog meer honden te folteren, maar ze kan niet zomaar staan toekijken hoe de honden lijden.

Lees ook  Ook Nederlandse ouders zetten kinderen vaak in pyjama buiten!

De politie heeft de man ondervraagd na het incident maar er is geen wet die het folteren van honden of katten verbiedt tenzij ze iemands eigendom zijn, meldt Express.

Wat een misselijkmakende manier om mensen geld af te troggelen! Dit verhaal toont aan waarom wetten noodzakelijk zijn om dierenm*shandeling te stoppen. Deel dit bericht als er straffen nodig zijn voor dierenbeulen!

Bloedige, kreupele ezels lijden in doodsangst als gevolg van toeristische attracties

Het is nog niet gedaan met de hitte: tweede hittegolf in aantocht