in

Man grijpt 5-jarige uit tuin – Tieners op fietsen jagen op ontvoerder om het meisje te redden

Niets is erger voor een ouder dan het idee dat iets hun kind zou overkomen. Voor de familie Rojas, kwam die nachtmerrie uit.

Hun leven stond op zijn kop toen hun 5-jarige dochter Jocelyn buiten hun huis verdween.

Maar dankzij twee attente jongens werd het meisje, dat door een vreemdeling was gekidnapt, later gevonden.

In 2013 speelde de 5-jarige Jocelyn Rojas voor het familiehuis in Lancaster, Pennsylvania, toen ze plotseling verdween.

Al snel bleek dat er vóór haar verdwijning een onbekende man tegen haar had gesproken die haar een ijsje gaf. De man lokte Jocelyn in zijn auto, greep haar en trok haar naar binnen.

Lees ook  ‘Ik kan mijn irritante schoonmoeder niet uitstaan… wat moet ik doen?’

De politie begon onmiddellijk een onderzoek om het meisje te vinden – maar het politieonderzoek leverde geen resultaten op.

Twee jonge jongens besloten echter mee te doen in de hoop Jocelyn te vinden.

Temar Boggs besloot samen met zijn vriend Chris rond het blok te rijden en rond te kijken. Toen ontdekten ze een man die zich vreemd rond zijn auto gedroeg.

Toen de man niet keek, reden ze naar de auto en tuurden door het raam. De ontdekking schokte de twee jongens – in de auto zat Jocelyn.

De twee dappere tieners achtervolgden de vermeende ontvoerder 15 minuten lang op hun fiets. Na een tijdje wist de bestuurder blijkbaar dat hij werd gevolgd en gaf het op.

Lees ook  Nog een paar stranddagen en plaknachten

“Hij stopte aan het einde van de heuvel en liet haar eruit, en ze rende naar me toe en zei dat ze haar moeder nodig had,” zei Temar.

Zonder deze twee attente jongens was Jocelyn waarschijnlijk nooit gevonden. Ze slaagden erin haar uit de auto te krijgen en waarschuwden de politie onmiddellijk.

Jocelyns familieleden en buren konden niet stoppen met Temar te knuffelen. “Hij is onze held. Er zijn gewoon geen woorden om te zeggen, ‘zei Jocelyns grootmoeder Tracey Clay.

De volgende dag werd de ontvoerder betrapt dankzij een levendige beschrijving die de twee jonge jongens aan de politie gaven.

Lieve hond biedt zijn favoriete speeltje aan baby iedere keer als hij haar hoort huilen

Vrouw wil van ex af: levend verbranden lukte niet, dus dan maar een huurmoordenaar regelen