in

Man heeft al jaren geen date gehad dus ‘verkoopt’ hij zichzelf via Facebook

Het lukte Alan Ian Clayton uit het Britse plaatsje Kettering maar niet om een date te vinden. Via datingapps kreeg hij tot zijn frustratie maar geen succes, dus besloot hij het anders aan te pakken.

In een Facebookpagina waarin mensen hun spullen te koop kunnen aanbieden, plaatste Alan een advertentie waarin hij zichzelf ‘verkocht’.

En het werkte: de 30-jarige man heeft inmiddels een date gehad. In de advertentie vinkte hij ‘gratis’ en ‘in goede/gebruikte staat’ aan.

Klaar om te trouwen
De vrachtwagenchauffeur heeft sinds zijn schooltijd geen vriendin gehad en zegt tegen de Britse Metro dat hij klaar er klaar voor is om te trouwen en kinderen te krijgen.

Lees ook  Mam en pap begraven hun 2-jarige – 1 maand later krijgen ze nog een schok van hun leven

Maar het lukte hem maar niet om iemand te vinden waarmee hij op date kon gaan. „Ik heb de gebruikelijke apps geprobeerd zoals Tinder en PlentyOfFish, maar er gebeurde maar niets.

Dus ik schreef me ik bij datingsite eHarmony”, vertelt Alan. Maar dat beviel hem ook niet. „Daar stelden ze heel veel vragen, dus ik dacht opeens: waarom adverteer ik mezelf niet gewoon online op een pagina met advertenties voor koopjes?”

De advertentie
De 30-jarige plaatste het bericht op een lokale Facebookpagina en werd al snel verrast met tientallen berichten van mensen die hem succes wensen met de zoektocht.

Lees ook  Waarom hier al vier jaar lang duizenden nieuwe BMW’s en Mini's staan weg te roesten

In zijn advertentie schreef Alan: „Hallo dames. Ik ben Alan. Ik ben 30 jaar oud en op zoek naar een lieve dame om mee te praten, misschien meer.

Want ik heb een paar bruiloften waar ik heen moet en ik wil niet alleen gaan. Lol. Ik heb datingsites geprobeerd en had geen geluk, dus ik dacht ik probeer dit eens.”

Geen succes
De advertentie werd ruim zeventig keer gedeeld en uiteindelijk heeft één vrouw gereageerd, wat heeft geleid tot een date.

Die was helaas niet succesvol. Maar Alan blijft hopen dat deze onorthodoxe benadering hem helpt de liefde van zijn leven te vinden.

Bachelorette-winnaar Joey slaat Gaby toch aan de haak, althans een look-a-like

Boze man mishandelt vrouw in trein, omdat ze mondkapje even omhoog doet om te drinken