in

Man houdt lichamen van overleden moeder en tweelingbroer jaar in huis

Een 60-jarige Amerikaan in de staat Minnesota wordt aangeklaagd omdat hij de lichamen van zijn moeder en zijn tweelingbroer een jaar in huis hield zonder iemand van hun overlijden op de hoogte te stellen.

De politie in de plaats White Bear Lake is ervan overtuigd dat de twee kort na elkaar een natuurlijke dood zijn gestorven. Een paar maanden na hun overlijden schreef de man Robert James Kuefler aan familieleden dat zijn broer (destijds 59) en zijn 94-jarige moeder ziek waren. Ze konden niet aan de telefoon komen, schreef hij, en ze wilden geen bezoek ontvangen.

Lees ook  Bruid barst in tranen uit als ze aan het altaar van haar stervende hond afscheid moet nemen.

Ik hield van ze
De man kon er waarschijnlijk niet goed mee omgaan, met het verlies, dat hij ze bij zich wilde houden. Volgens sommigen is hij ‘een gek’. “Dat wordt wel beweerd, maar dat is niet zo. Ik hield van ze”, laat hij weten.

Volgens buurtbewoners heeft hij psychische hulpverlening nodig. Zelf vindt hij dat onzin en zegt hij dat hij geen hulp nodig heeft. De man over zijn moeder: “Ze heeft altijd gezegd dat ze thuis wilde sterven. Ze had gewoon geen begrafenisplannen.” De overleden familieleden kregen wel nog een uitkering bijgeschreven op hun rekeningen, maar daar is de man met geen vinger aangekomen, zo laat hij weten.

Lees ook  De shoarmazaak hangt dit briefje in de etalage. Bij iedereen die dan passeert gaan automatisch de mondhoeken omhoog

Vrouw stampte haar 21 maanden oude dochter dood, en gaat in beroep vanwege deze bizarre reden..

Hij zet 66.000 met water gevulde bekertjes neer. Als de camera uitzoomt, staat iedereen perplex