in

Man in hondenkostuum filmde zichzelf terwijl hij husky m*sbruikte.

Een man uit Florida bekende dat hij zichzelf filmde met een hondenkostuum terwijl hij een husky m*sbruikte. Volgens de politie postte hij de schokkende beelden vervolgens online.

Christian Stewart Oscar Nichols (21) werd maandag gearresteerd en wordt vervolgd wegens zware dierenm*shandeling en tal van andere aanklachten in verband met de obsceniteiten.

Het onderzoek werd gestart op 25 januari nadat een bezorgde burger de dierenbescherming van Pinellas County contacteerde over het bestaan van een video waarin een man een hond m*sbruikte.

Lees ook  Maxime Meiland laat haar achterwerk zien met pikante foto

De politieagenten konden later de hand leggen op een kopie van de video en de foto’s. Te zien was hoe een man verkleed in een hondenkostuum een Siberische husky m*sbruikte.

De hond, later geïdentificeerd als zijn huisdier genaamd Ember, was duidelijk overstuur en op zeker ogenblik probeerde het dier weg te rennen. Maar de man reageerde door hem te slaan met een speeltje.

Lees ook  Haai doodt Lindsay (21) bij Bahama’s

De onderzoekers konden de video en de foto’s terugleiden naar Nichols, die bekende dat hij de beelden in zijn woning maakte en ze op internet postte.

Er werd ook een tweede hond verwijderd uit het huis van Nichols. De honden worden nu verzorgd door een dierenasiel en zouden in goede gezondheid verkeren.

DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ HOOPT DAT ER GERECHTIGHEID GESCHIEDT.

Vrouw krijgt ernstige beroerte – de beveiligingscamera filmt dan de ongelooflijke reactie van haar honden

Leontine en Marco Borsato reageren op geruchten huwelijksproblemen.