in

Man in Lisse geeft drie jonge kinderen klappen.

In de Ooievaarsstraat in Lisse heeft een 47-jarige man woensdagochtend drie jonge kinderen mishandeld en bedreigde de politieagenten met een mes. Om de situatie onder controle te krijgen, moest een van de agenten een waarschuwingsschot lossen.

Diana Blok, de moeder van de slachtoffers, zegt dat de kinderen hard aangepakt werden. Ze getuigde: “Eentje heeft een klap gekregen op zijn oog, eentje heeft een stomp in zijn maag gehad en de ander heeft een stomp op zijn wang gehad.” De kinderen zouden het ondanks de mishandeling toch goed stellen.

Lees ook  De 25-jarige bemerkt een rare beweging in haar buik. De artsen zien wat haar baby naar buiten duwt en raken aan de grenzen van hun kunnen.

Een andere moeder die de mishandeling zag gebeuren, slaagde er aanvankelijk in om de man te verjagen. Toen de politie ter plaatse kwam, was de man verdwenen. Even later werd hij in een andere straat toch weer aangetroffen. Een ooggetuige verklaarde volgens het Hart van Nederland: “Er was een hoop geschreeuw en er stond een vrouw buiten, die was in paniek.”

Daarop bedreigde de man de agenten met een mes. De man werd gesommeerd om het mes te laten vallen. Omdat hij weigerde, was de politie verplicht om een waarschuwingsschot te lossen. Daarna kon de man aangehouden worden.

Lees ook  De man ziet de pootjestattoo van de serveerster. Als ze de rekening ziet, barst ze in tranen uit.

Het zou gaan om een verwarde man met mentale problemen die bekend is bij de hulpinstanties. Moeder Diana zegt dat ze niet boos is op de man. Ze zei: “Die man blijkt geestelijk ziek te zijn, dus ik kan niet boos worden op die man. Hij was ziek. Ik wil dat die man geholpen wordt.”

WAT VIND JIJ HIERVAN? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES.

Mama liet 4 maanden oud zoontje doodrotten in met maden besmette schommelstoel.

Bejaard omaatje trotseert bitterkoude temperaturen om daklozen warme soep te brengen.