in

Man is geschokt nadat hij zijn vriendin op rare handeling betrapt na een vr*partij

Een Amerikaanse man trok op Reddit van leer tegen z’n vriendin, die hij iets raar zag doen in de badkamer nadat ze s*ks hadden gehad.

De vrouw was namelijk het sp*rma uit de c*ndoom in haar v*gina aan het inbrengen, wat hem naar eigen zeggen nerveus maakte.

De anonieme man, die verduidelijkte een “oude twintiger” te zijn, vroeg op Reddit ook om advies. “Ongeveer een uur geleden hadden ik en mijn vriendin s*ks”, schreef hij.

Lees ook  ‘Ik kan mijn irritante schoonmoeder niet uitstaan… wat moet ik doen?’

“Toen ik naar de badkamer ging na de daad, schreeuwde ze me toe wat ik ging doen. Om te lachen zei ik dat ik moest poepen, terwijl ik slechts moest plassen.

Toen ik sneller dan verwacht terugkwam, betrapt ik haar erop de inhoud van mijn gebruikte c*ndoom in haar v*gina te duwen.”

De man vroeg zich luidop af of zoiets wel legaal was, en wat er zou gebeuren indien zijn vriendin op een dergelijke manier zwanger zou geraken.

Lees ook  Brand in ziekenhuis, mogelijk brandstichting

De bezoekers op Reddit waren haast allen ontzet over de acties van de vrouw, en gaven hem als advies in de toekomst uit haar buurt te blijven. “Laat haar meteen vallen.

En mocht ze ooit zwanger blijken te zijn, eis een vaderschapstest”, schreef iemand. Een andere zei dan weer dat ze niets illegaal deed, en dat de s*ks met wederzijdse toestemming was.

Een man met deze 12 eigenschappen mag je nóóit meer laten gaan

Dokters halen baby uit zwangere vrouw en steken haar na operatie terug