in

Man komt thuis bij drugsverslaafde vrouw en doet op de bank een ontdekking die zijn leven voorgoed zou veranderen.

Een vrouw uit North Carolina werd gearresteerd en aangeklaagd wegens kindermishandeling nadat haar echtgenoot thuiskwam en hun zes maanden oude zoon dood op de bank in de woonkamer aantrof. De precieze doodsoorzaak is voorlopig nog onbekend. Het lichaam toonde geen uitwendige tekenen van geweld of trauma. Volgens de politie lag het huis “vol met dierlijke en menselijke uitwerpselen en afval.”

Jerry Allen zegt dat hij rond 23:45 thuiskwam van zijn werk en zijn zoon naakt en alleen op de bank zag liggen. Zijn vrouw – de 30-jarige Stephanie Amber Tillman – was op dat moment in de slaapkamer samen met hun 3- en 4-jarige kinderen, die evenmin kleren aanhadden, maar voor het overige ongedeerd waren.

Lees ook  6 Dingen die in ieder familie WhatsApp-gesprek gebeuren

Tillman werd naar het ziekenhuis afgevoerd en behandeld voor “wat leek op een extreme vergiftiging van geneesmiddelen.” Ze werd ook behandeld voor verwondingen naar aanleiding van een aanval, maar ze zei nooit wie haar dan aangevallen had.

De twee andere kinderen werden door de jeugdbescherming bij familieleden geplaatst. Tillman werd na haar verblijf in het ziekenhuis meteen overgebracht naar de gevangenis, waar ze op haar proces wacht.

Lees ook  Man wacht 47 jaar om kerstcadeau te openen dat zijn eerste vriendin hem gaf, vlak voordat ze hem verliet

DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Haar onbeschofte schoonmoeder behandelt haar altijd neerbuigend. Maar dan krijgt ze de perfecte wraak!

62-jarige moeder gearresteerd nadat de politie ontdekte wat 6-jarige zoon met baby deed terwijl ze even weg was.