in

Man kreeg boete van €65 omdat hij schoft in elkaar sloeg die hulpeloze bejaarde vrouw aanviel.

Een held kreeg een boete van €65 omdat hij een 88-jarige vrouw van een gewelddadige schoft redde.

De dappere Leonid Shchepel beweert dat hij de boete moest betalen nadat hij de aanvaller (32) in het gezicht had geschopt terwijl hij de fragiele Klara Melamed tegen de grond had gewerkt.

Naar verluidt zou de verdachte de bejaarde vrouw per abuis voor een inbreker aanzien hebben nadat hij dronken haar flat was binnengebroken en dacht dat het zijn flat was in Klintsy, Rusland. Mevrouw Melamed hield gebroken ribben en tanden over aan de razernij van de dronken schoft.

Lees ook  742.000 kijkers zien hoe ‘verduitste’ Sylvie Meis moeite heeft met Nederlandse taal

Leonid zei: “Ik heb geen spijt van wat ik heb gedaan. Het leven en de gezondheid van Klara zijn belangrijker dan geld. Ik stond op mijn balkon toen ik een man een gillende vrouw zag slaan. Ik nam mijn camera en ging kijken wat er aan de hand was.”

Schokkende beelden tonen hoe Leonid over een voetpad loopt terwijl Melamed schreeuwt op de achtergrond.

Hij komt aan bij een grasveld en ziet een jongeman die haar tegen de grond klemt. Hij schopt de aanvaller meteen in het gezicht en riep: “Kom dan, vecht met mij! Vecht met mij!”

Lees ook  De artsen komen er achter wat zijn ouders de jongen aangedaan hebben en weten dat hij verloren is. Maar een maand later komt een vreemde hem tot redding.

Hij geeft de aanvaller verschillende klappen alvorens zich tot de doodsbange vrouw te wenden wier gezicht onder de modder zat.

Volgens een politieverklaring was de man dronken en had hij zich van deur vergist. Toen hij aanklopte en de oudere dame zag, dacht hij dat ze een inbreker was en begon haar aan te vallen.

De 32-jarige verdachte werd in afwachting van het onderzoek twee maanden aangehouden.

Wat vind jij ervan dat deze man een boete moest betalen voor zijn tussenkomst? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit bericht met je vrienden!

63 baby lijken gevonden in dozen en vrieskisten

Gewelddadige ex schopte aanstaande moeder en ongeboren baby dood nadat de politie hem vrijliet.