in

Man laat zijn vrouw achter op rustplaats en maakt rechtsomkeert naar huis

Met het gezin op vakantie is niet altijd even makkelijk. Soms lopen spanningen op en kunnen dingen uit de hand lopen.

Maar, dit geval ging wel heel ver. Een inwoner uit het Franse Lille liet zijn vrouw zielsalleen achter op een rustplaats.

De scène vond afgelopen woensdag plaats. Een koppel uit Lille ging van een welverdiende vakantie genieten en bevond zich op de snelweg op weg naar het zuiden. Helaas kregen ze tijdens de reis ruzie, zo bericht La Voix du Nord.

Lees ook  Hun zoontje van 3 was wel erg stil. Toen ze ontdekten wat er gebeurd was gilden ze het uit van schrik

Boos rijden en ruzie maken tijdens het rijden is nooit een goed idee. De echtgenoot besloot daarom te stoppen bij de rustplaats Mornas-les-Adrets, tussen Bollène en Orange. Daar vroeg hij zijn vrouw om uit de auto te stappen, waarna hij rechtsomkeert naar Lille terug reed.

De vrouw bevond zich alleen, in de hitte, op de rustplaats. Het lukte haar niet om met haar man in contact te komen, waarna ze de politie contacteerde. Ze moest een nacht in een hotel doorbrengen en daarna de trein terug naar het noorden nemen.

Lees ook  Italië meldt opnieuw minder doden en besmettingen

Niet echt een ideaal begin van de vakantie … We hopen dat het nog goed komt tussen het koppel en dat ze wellicht nog kunnen genieten van de rest van de vakantie.

Heeft Gaby Blaaser een nieuwe vlam aan de haak geslagen?

Lichaam van vermiste jongen (15) gevonden op strand bij Monster