in

Man met volle onderbroek vlucht met 240 km/u voor politie

Een man uit Groningen heeft zich flink in de nesten gewerkt, toen hij op de A4 probeerde de politie te slim af te zijn.

De automobilist ging er in de nacht van woensdag op donderdag met hoge snelheid vandoor na een stopteken. Hij reed tijdens zijn vlucht ruim 240 kilometer per uur, zegt de politie.

Agenten zagen de Groninger op de A4 bij Rijswijk in de richting van Amsterdam rijden. Hij reed op dat moment al te hard en daarom kreeg hij een stopteken.

Lees ook  Kinderen buiten laten spelen? Absoluut niet doen!

De man reed in eerste instantie netjes achter de politie aan, maar vlak voor de afrit Plaspoelpolder bij Rijswijk sloeg hij toch op de vlucht.

Er volgde een nachtelijke achtervolging, waarbij de Groninger soms harder reed dan 240 kilometer per uur. Ook reed hij in volle vaart langs de wegwerkzaamheden op de A4 bij de Rijnlandroute.

Via de N206 probeerde de bestuurder zijn achtervolgers nog af te schudden, maar agenten trokken tóch aan het langste eind.

Lees ook  Het zonnetje uit de teletubbies is inmiddels 23 jaar – en zo ziet ze er nu uit!

Volle onderbroek
Ter hoogte van Leidschendam werd de 20-jarige automobilist uit Groningen aangehouden. Op dat moment bleek dat hij geen geldig rijbewijs had en daar ook al zes keer op was betrapt.

Agenten ontdekten ook nog iets anders: de man had duizenden euro’s ondergepoept contant geld in zijn onderbroek. De bijrijder van de auto werd ook aangehouden, maar hij mocht vlak daarna weer gaan.

Jan (78) en Kitty (72) verjagen overvallers uit huis: ‘Ik laat mijn handen niet vastbinden’

De ‘surfing Kardashians’ zijn vier blonde zusjes die plots gigantisch veel aandacht krijgen door hun ‘p*rno-filmpjes’