in

Man moet van zijn vriendin kiezen. ‘Ik weg of de hond weg.’ Zijn reactie hierop is goud waard!

Je wordt regelmatig aangevallen door willekeurig geblaf, er zal een fase zijn waarin je meubels niet veilig zijn voor een aanval, en – afhankelijk van het ras – zul je gewend moeten raken aan het delen van je bank met een wezen dat weigert om te accepteren dat zulke plaatsen alleen voor mensen zijn die op twee benen lopen.

Toen een man en zijn partner vier jaar samen waren geweest, besloten ze dat het tijd was om bij elkaar te komen wonen.

Op dat moment verraste ze hem met een plotselinge eis. Ze zei dat ze zijn beagle niet leuk vond en gaf een ultimatum: zij weg of de hond weg.

Lees ook  Hij zette zijn dochtertje (3) midden in de nacht buiten als straf omdat ze haar melk niet opdronk. Een kwartier later was ze nergens meer te vinden

Het was duidelijk een grote keuze om te maken. Gelukkig nam hij echter weinig tijd om tot de juiste beslissing te komen. Hij plaatste deze briljante advertentie:

“MIJN vriendin houdt niet van mijn beagle Molly. DUS, ik moet haar herplaatsen. Ze is een raszuivere uit een rijke regio en ik heb haar 4 jaar gehad.

Ze vindt het leuk om spelletjes te spelen. Niet helemaal getraind. Heeft lang haar, dus ze heeft een beetje veel onderhoud nodig, vooral de nagels, maar ze vindt het leuk om ze te laten doen.

Lees ook  Hoe lang kan deze coronapandemie duren?

Blijft de hele nacht liggen keffen maar slaapt terwijl ik werk. Eet alleen het beste, duurste eten. Zal je NOOIT begroeten aan de deur na een lange dag of je onvoorwaardelijke liefde geven als je down bent. Bijt niet, maar ze kan gemeen zijn als de hel!

Dus … iemand die geïnteresseerd is in mijn 30-jarige, zelfzuchtige, slechte, goud-gravende vriendin? Kom haar halen! Ik en mijn hond willen dat ze zo snel mogelijk een nieuw huis vindt! ”

Deel dit bericht als je hier om kunt lachen!

Vrouw bevalt van baby op dansvloer in discotheek 5.30 uur ‘s ochtends

Michelle (28) is dus zwanger van haar getrouwde, 60-jarige leidinggevende: