in

Man ontdekt ‘alien-achtig’ wezen op plafond in zijn appartement.

Zoals Sir David Attenborough ons zo graag wil duidelijk maken, is de wereld een prachtige plek, bewoond door allerlei vreemde en wonderlijke wezens.

Sommige zijn echter veel vreemder dan dat ze ‘wonderlijk’ zijn, bewijst de man in dit artikel.

Het bizar uitziende dier werd vorige maand gespot door een man op Bali, Indonesië.

Hij zei dat de ongewilde gast ‘eruit zag als een buitenaards wezen’. Hij dacht dat het een beschutte plek zocht om voor de regen te schuilen.

Hij zei: “Ik zal het in mijn huis laten, maar alleen voor de nacht, ik wil niet dat het mijn gasten verjaagt. “Het is niet iets dat ik ooit eerder heb gezien, ik denk niet dat het uit deze buurt komt.”

Lees ook  Gordon gaat trouwen … maar met wie? Zijn zus verklapt alvast het antwoord.

Hoewel het dier er nou niet echt uitziet als een schattige puppy, durf ik er geld op in te zetten dat het niet echt een ‘buitenaards wezen’ is.

Het lijkt waarschijnlijker dat het tot een familie van motten behoort die Arctiinae worden genoemd. Het lijkt meer op een gangon van creatonoto’s, waarvan je zult horen dat deze afkomstig is uit Zuidoost-Azië en Australië.

De soort heeft vleugels en vier tentakels, bekend als geurorganen, die worden gebruikt om feromonen te produceren om partners aan te trekken.

Hoewel ik niet mag spotten met de wonderlijke wereld van evolutie, denk ik dat ik voor ons allemaal spreek als ik zeg dat ik geen fan ben van de combinatie van vleugels en tentakels.

Lees ook  Mama laat haar kinderen met hem alleen en plaatst een verborgen camera. Kijk hoe hij op de kinderen “past”

We weten echter niet precies wat dit dier was. Het zou zo maar een nieuwe soort kunnen zijn die nog praktisch onbekend is voor mensen.

Vorige maand werd er bijvoorbeeld een nieuwe soort kat ontdekt op het mediterrane eiland Corsica.

Er zijn naar verluidt slechts 16 van deze katten op het eiland, dus proberen natuurdeskundigen ze tot een beschermde soort te maken.

Hoofd milieutechnicus van het Nationale Jacht- en Wildlifebureau Pierre Bendetti zei: “Wij geloven dat het een wilde natuurlijke soort is die bekend was maar niet wetenschappelijk geïdentificeerd, omdat het een buitengewoon onopvallend dier is met nachtelijke gewoonten.”

De kat is sowieso een stuk leuker dan de monsterlijke mot.

Vrouw ondergaat indrukwekkende transformatie na heftige periode

Moeder is al 3 jaar dood, maar ze staat nog altijd zwaaiend voor het raam