in

Man onthult hoe het voelt om s*ks te hebben met een vrouw met 2 vagijns

Een 20-jarige vrouw vertelde openlijk over haar aandoening, waardoor ze twee vagijns heeft: “Mijn s*ksleven is goed ondanks dat ik twee dozen heb.

Mijn dozen liggen naast elkaar. Ik heb zelf het liefste dat de rechtste g*penetreerd wordt omdat de linkse vagijn smaller is en dus ook soms pijn doet tijdens de s*ks.

Doordat ik een tussenschot in mijn vagijn heb is mijn G-sp0t wel bedekt. Voor de rest zijn mijn dozen afzonderlijk gezien niet echt verschillend met een doorsnee vagijn. Het is enkel jammer dat ik alleen maar een clit0riaal org asme kan krijgen.”

V*ngeren en s*ks
Ook aan haar vriend werd gevraagd, hoe s*ks voor hem voelde en hij deed er vooral behoorlijk lacherig over toen er werd gevraagd hoe hij haar v*gerde:

Lees ook  Michael P vol haat en wraak gevoelens

“Ik vind het fantastisch dat je zo’n expliciete vraag stelt. Ja als ik haar v*nger, dan v*nger ik haar beide dozen tegelijkertijd.”

Hierna werd hij wat serieuzer en vertelde hij uitgebreid over zijn unieke s*ksleven: “Toen ik voor de eerste keer hoorde dat ze twee dozen had was ik niet geschrokken, maar dacht ik ‘dat klinkt nog best leuk’.

We hadden voor de eerste keer s*ks nadat we elkaar een maand kenden. Ik heb al s*ks gehad met dames met één vagijn en het voelde wel anders, maar aan de ene kant voelt elke vagijn ook anders.

Lees ook  Andrea verdient jaarlijks +1.4 miljoen aan haar enorme kont en mensen schrikken als ze uit het water stapt

Ik prefereer om s*ks te hebben met de rechtse vagijn omdat dit ook haar favoriete ingang is. Het gebeurt af en toe dat ik per ongeluk in de verkeerde vagijn zit, maar dan zegt ze dit gewoon.”

Er werd hem ook gevraagd wat hij zou verkiezen: 4 b*rsten of 2 vagijn: “Wow, dat is een serieuze vraag.

Ik hou ervan dat alles in tweetallen is, geef mij dus maar twee b*rsten en twee vagijn’s.” Geantwoord als een echte vent dus!

Vrouw uit Tuitjenhorn ernstig mis handeld na opmerking over vuurwerk

Dit is de nieuwe vriendin van ‘Temptation’-Fabrizio