in

Man opgepakt en schuld bekend nadat hij ‘s e k s had met een verkeerspaaltje’.

Een man heeft toegegeven s*ks te hebben gehad met een plastic kegel in een treinstation, meldt Wigan Today.

Trevor Smith, 38, verscheen voor de rechter om schuldig te bekennen aan schandelijk openbaar fatsoen, na een dronken incident met een kegel bij station Wigan in het Verenigd Koninkrijk.

Hij legde uit dat hij had gedronken en ook een poeder had ingenomen dat hij van vrienden had gekregen waarvan hij dacht dat het cocaïne was – hoewel het helemaal geen drug bleek te zijn.

De rechtbank hoorde hoe Smith uit St. Helens werd opgemerkt door een teamleider van Virgin Trains die in een lift op het station zat met zijn broek en ondergoed aan zijn enkels. Op zijn schoot had hij een schoonmaakkegel.

Lees ook  Waarom hier al vier jaar lang duizenden nieuwe BMW’s en Mini's staan weg te roesten

Nadat hij op 14 april omstreeks 21.30 uur had geklokt, opende de stationsmedewerker de deur naar de lift en ontdekte dat Smith ‘s*ks leek te hebben’ met de kegel.

Hij nam contact op met British Transport Police, die een officier stuurde. De officier ging de lift in en vond Smith terwijl hij inmiddels bovenop de kegel lag.

Smith realiseerde zich uiteindelijk dat hij in de gaten werd gehouden en begon zijn broek weer omhoog te trekken terwijl hij door de officier werd aangesproken.

Smith werd gearresteerd op verdenking van het bezit van een gecontroleerd klasse A-medicijn, maar toen bleek dat het poeder helemaal geen medicijn was, werd hij gearresteerd.

Smith werd echter later gerapporteerd voor het verontwaardigen van het openbare fatsoen.

De rechtbank hoorde hoe hij die dag met vrienden was geweest, zwaar dronk en voetbal had gekeken, en dat hij ook leed aan diabetes en depressie.

Lees ook  Hond pakt dagelijks zelfstandig bus om in park te spelen

Smith legde uit hoe zijn vrienden merkten dat hij naar beneden afgleed en gaven hem een ​​wit poeder, waarvan hij dacht dat het cocaïne was.

Hij herinnerde zich dat hij met de trein naar huis ging en toen hij de lift binnenkwam dacht dat hij zich in een afgesloten ruimte bevond. Hij zei echter dat dit alles was wat hij zich kon herinneren.

Smith vertelde de officier hoe zijn acties de getuigen hadden beïnvloed en dat kinderen hadden kunnen zien wat hij deed.

Er werd gehoord dat hij eerdere veroordelingen heeft voor het schandelijk maken van publiek fatsoen.

Nolan eet besmette hamburger van Lidl, 8 jaar later overlijdt hij aan gevolgen

Moeder merkt dat baby na 30 weken stopt met bewegen, opeens werd het een nachtmerrie!