in ,

Man overlijdt plotseling, dan ruikt zijn treurende paard zijn kist en stort in tijdens de begrafenis

Wagner Lima, een 34-jaar oude cowboy uit Paraguay stierf op nieuwjaarsdag 2017 bij een motorongeval in Brazilië. Iedereen die Wagner kende wist hoe na zijn paard Sereno hem was en omgekeerd.

Wagner en Sereno waren de beste vrienden gedurende vele jaren.

Wagner’s broer Wando wist meteen dat Sereno bij de begrafenis zou moeten zijn, direct naast zijn menselijke vrienden en familieleden.

Lees ook  Een moeder ontmoet een onbekende die als 2 druppels water op haar dochter lijkt. De waarheid is onwezenlijk!

“Dit paard was alles voor hem”, zei Wando tegen Globo News. “Het was alsof het paard doorhad wat er aan de hand was en afscheid wilde nemen.”

Wando leidde een emotionele mars naar de laatste rustplaats van zijn broer in de stad Cajazeiras, Brazilië. Sereno liep met hun mee, maar niemand in processie kon verwachten hoe het paard zou reageren toen dicht genoeg bij de kist van Wagner zou komen om Wagner’s geur te lokaliseren.

Lees ook  Mix deze 2 ingrediënten om KILO’S gifstoffen uit je dikke darm te verwijderen!

Wando zegt dat hij nu voor Sereno zal zorgen ter nagedachtenis aan zijn broer.

Bekijk de video hieronder om te zien wat er gebeurde tijdens dit tranentrekkende moment. Geen wonder dat dit verhaal zo snel viral is gegaan!

Paarden zijn echt ongelofelijke wezens.

Apothekers willen niet dat je dit leest! Neem hiervan 4 eetlepels en zeg voorgoed vaarwel tegen hoge bloeddruk en verstopte aderen

Echtgenoot legt uit waarom zijn vrouw haar hand in zijn overhemd steekt, laat internet in tranen achter