in

Man pakt minderjarig meisje ruw aan in flat

Leiden – De politie kreeg vrijdag 3 juli een melding van een geweldsincident aan de Agaatlaan, waarbij een minderjarig slachtoffer in een portiek hardhandig werd vastgepakt door een onbekende man. Het meisje deed aangifte en de politie is op zoek naar de betrokken man óf naar getuigen die de man herkennen. Het meisje verzette zich en raakte gelukkig niet gewond.

Het meisje werd op vrijdag 3 juli tussen 17.30 en 18.00 uur in het trappenhuis van het portiek, van de flat aan de Agaatlaan bij ingang C, op een vervelende manier aangesproken door de man. Toen het slachtoffer niet reageerde op het aanspreken, pakte de man haar hardhandig beet. Hierop gaf het meisje de man een paar rake klappen, waardoor hij viel. Heftig geschrokken vluchtte zij het portiek uit en snelde naar haar woning. Het meisje deed aangifte van het voorval en wij zijn direct een onderzoek gestart en dringend op zoek naar de man die hierbij betrokken was.

Lees ook  Leraar uit Kapelle-op-den-Bos veroordeeld tot 5 jaar cel voor ver krachtingen van leerlingen

Signalement
Het gaat om een man van 20 à 28 jaar oud met een zongebruinde of licht getinte huid, dun met een lengte van 1.75 meter. Zijn gezicht is rechthoekig en hij heeft een brede neus. Hij heeft plat bruin haar wat aan één zijde opgeschoren is. Verder sprak hij accentloos Nederlands en heeft hij een zware stem. Zijn uiterlijk is onverzorgd, hij droeg kleding met gaten erin en een spijkerbroek.

Lees ook  4 dagen lang was ze VERMIST: Met een zwak stemmetje begon ze om hulp te roepen, maar tevergeefs

Herkenning? Bel de politie
Herkent u uzelf in dit signalement en was u betrokken bij dit geweldsincident, meldt u zich dan direct bij de districtsrecherche Leiden-Bollenstreek. Of herkent u het signalement en weet u wie deze man is? Bel dan direct de districtsrecherche Leiden-Bollenstreek 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Moeder gooit haar pasgeboren baby door een hotellobby terwijl ze ruzie maakt met haar vriendje

P*dofielenhandboek: stichting Strijd tegen Misbruik doet aangifte bij Duitse justitie