in

Man berooft verkeerde slachtoffer – kaak gebroken en gebroken arm!

Eerder dit jaar probeerde een man een vrouw te beroven, maar dat bleek een erorm stom idee te zijn geweest. Het enige wat het hem opleverde, was een bezoek naar het ziekenhuis en een arrestatie.

De dader sloop naar de vrouw toe om haar te beroven. Dat bleek geen goed plan.

De vrouw in kwestie was namelijk de Braziliaanse Polyana Viana. Zij vecht MMA voor de organisatie UFC. Zoals je kunt verwachten, duurde het niet lang voordat de man lik op stuk kreeg.

Polyana Viana wachtte op een taxi buiten haar appartement in Rio de Janeiro toen de dader plotseling verscheen, aldus MMA Junkie.

Lees ook  Monica Geuze heeft een nieuwe vriend

De man vroeg haar eerst hoe laat het was en begon haar toen onmiddellijk met een ‘wapen’ te bedreigen.

“Hij zat heel dicht naast me. Ik dacht gewoon dat ‘als het een wapen is, heeft hij geen tijd om te richten’. Dus ik stond op, sloeg hem twee keer en gaf hem een schop,” vertelde Viana en vervolgde:

“Hij viel op de grond en ik greep hem vast en zei: ‘nu wachten we op de politie’”.

Lees ook  Doodmoe verlaat deze moeder haar huis enkele uren. Maar wat haar man ondertussen doet, zal elke vrouw tot tranen toe bewegen.

Achteraf bleek dat het wapen van karton was. Hoe dan ook, het duurde niet lang voordat hij besefte dat hij het verkeerde slachtoffer had uitgekozen.

De man moest naar de spoedeisende hulp gebracht worden voor zijn verwondingen, waarna een ritje linea recta naar het dichtstbijzijnde politiebureau volgde.

Op Instagram plaatste UFC-president Dana White een foto van de dader, waar je duidelijk kunt zien dat hij zijn lesje heeft geleerd.

Niet alles loopt altijd volgens plan. Karma! Deel dit artikel als je denkt dat de dader zijn verdiende loon kreeg! 

Maak je op voor een koude week met flinke wind en veel regen!

Zéér intieme foto gelekt van André Hazes en Bridget Maasland