in

Man riskeert meer dan 3.000 jaar cel voor ongelooflijk aantal ver krachtingen

Een man uit de Amerikaanse staat Oregon is vorige week gearresteerd voor het meer dan 100 keer ver krachten van hetzelfde meisje. De man hangt een celstraf van maar liefst 3.300 jaar boven het hoofd.

De 39-jarige David McCutcheon zou hetzelfde meisje over verschillende jaren heen in totaal meer dan 100 keer hebben ver kracht, zo bekende hij zelf. Het misbruik begon al op de leeftijd van 6 jaar, schrijft MetroUK.

Lees ook  De trillende 80-jarige trippelt met kleine stapjes het podium op. Na amper 2 minuten heeft ze de jury volledig gevloerd!

Mishandeling
Uit de ver krachtingen komen ook nog meer dan 100 klachten over mishandeling, wat ervoor zorgt dat de mans mogelijke celstraf in totaal heel hoog oploopt. In Oregon staat op één ver krachting een minimumstraf van 25 jaar cel. Of McCutcheon de volledige celstraf – in werkelijkheid dus levenslang – zal uitzitten, is nog maar de vraag. Een rechter kan immers ook beslissen om alle celstraffen ‘tegelijkertijd’ uit te zitten.

Lees ook  Vrouw (52) gooide zoutzuur in gezicht van verzorgster bejaarde moeder en ging vervolgens gewoon naar haar werk en uit eten

Er is iets engs en raars aan de foto van dit meisje – maar slechts een paar mensen zien wat het is

Bart B. zaagde lichaam Miranda Zitman ‘uit liefde’ in stukken