in

MAN springt in water vol met KROKODILLEN omdat hij denkt dat hij SUPERKRACHTEN heeft

Je vraagt je toch af wat mensen bezielt om te denken dat ze superkrachten hebben. Een man is overleden nadat hij sprong in het water vol met krokodillen in Kutai Kartanegara in Indonesië. De man wilde zijn ‘krachten’ gebruiken om het lichaam van Arjuna te vinden, een man die eerder gegrepen werd door krokodillen.

Op beelden is te zien hoe de sjamaan zingend in het water aan het zwemmen is, plots wordt hij onder water gesleurd als het reptiel aanvalt. De politie heeft zondag de lichamen van de twee geestelijken teruggevonden. De man werd drijvend op het water in stukken teruggevonden nadat hij verdronken was. Het was al de derde aanval in de regio sinds juli, en de vierde van dit jaar. Twee daarvan waren dus sjamanen.

Lees ook  Vader-dochter dans is schattig en traditioneel, totdat papa in de camera kijkt en iedereen met open mond achterlaat.

Een sjamaan is een soort priester die in zijn gemeenschap de communicatie met de geestenwereld verzekert en magie aanwendt om zieken te genezen, voorspellingen te doen en gebeurtenissen onder zijn controle te brengen. Bekijk hieronder de beelden. Waarschuwing ! De beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

Papa wil zijn 2-jarig dochtertje beschermen, maar wordt voor haar ogen vermoord

Jongen (4) dood aangetroffen na onschuldig spelletje: “Hij werd opgehangen met een jas”