in

Man steelt varkenshaas maar is niet tevreden: ’Smaakte nergens naar’

Wat doe je als je de volgende dag gasten verwacht maar geen geld meer hebt? Een 55-jarige man uit Harlingen besloot het eten dan maar te stelen.

Bij een supermarkt nam hij bier en een pak varkenshaas mee en rekende alleen de drank af. Maar over het eten was hij niet te spreken. „Het vlees smaakte nergens naar. Ik heb de helft weggegooid.”

Lees ook  Twee dagen lang wordt de auto van deze vrouw achtervolgt door een BIJENZWERM. Dan ontdekt ze de reden in haar koffer!

Uiteindelijk is de actie van de man slechter afgelopen dan de week celstraf die hem te wachten staat. Bij zijn arrestatie werd zijn voordeur ingetrapt, omdat er niet werd opengedaan.

„Ik heb een hele hoop schade, de buren stonden buiten. Ik durf haast niet meer buiten te komen en ik zit nog met een kapotte deur”, zo vertelde de man deze week in de rechtbank.

Lees ook  Adele showt transformatie met voor- en nafoto’s op Instagram

De week celstraf die de rechter oplegde, vond hij dan ook teveel. „Ik vind dat ik best veel gestraft ben.” Of hij in hoger beroep gaat, wist de man nog niet, zo meldt de Leeuwarder Courant.

Kick Out Zwarte Piet demonstreert dit jaar bij ruim twintig sinterklaasintochten

Meiden die 12-jarige Marit schopten melden zich met chocola en bloemen