in

Man stopt 15 eieren in z’n achterste en belandt in het ziekenhuis

‘Only in America’, hoor ik je al denken. Nee hoor, dit soort dingen gebeuren ook gewoon in Nederland. In Amsterdam, welteverstaan. Daar stopte een man vijftien eieren in zijn anus.

De eitjes, gekookt én gepeld, veroorzaakten een boel pijn. De man kreeg zoveel last van zijn maag, dat hij naar het ziekenhuis ging. Daar ontdekten de doktoren al snel dat de man onder invloed van de drug ghb was.

Lees ook  Deze bejaarden kunnen niet lezen, maar ondertekenen het document van hun zoon. Jaren later ontdekken ze hun fout.

De vijftien eieren hadden een scheur in de darmwand veroorzaakt, waardoor de man geopereerd moest worden. De eieren werden uiteraard verwijderd, maar het was een flinke onderneming. De man moest nog even op de intensive care blijven liggen, maar het lijkt gelukkig helemaal goed te komen: ondertussen is de ‘eierman’ weer thuis. Hieronder een artikel uit de nieuwsbrief van

Lees ook  Jongen met autisme schrijft een gedicht als huiswerk en beschrijft perfect wat het is om met autisme te leven.

Mogelijk zijn er meer daders in de zaak Nicky Verstappen!

Een veroordeelde kindermoordenaar overleed als gevolg van meerdere steekwonden nadat hij in zijn nieuwe huis introk.