in

Man tilt bruine strook op gras op om iedereen de wezens te tonen die zich eronder schuilhouden…

Dankzij het warmere weer kunnen we eindelijk van onze tuin genieten. Maar na een lange winter moet er heel wat getuinierd worden. Een mooie groene gazon hebben is tijdens de zomer altijd leuk. Maar voor je je begint te ergeren aan die bruine plek op het gras, is het belangrijk dat er misschien meer is dan het oog kan waarnemen.

Lees ook  Haar man komt om in Afghanistan, dan opent ze zijn laptop en vindt een bestand dat hij voor haar verborgen hield

Een persoon belde Ontario Wildlife Removal op nadat hij een droge plek op zijn gras had aangetroffen. De reden waarom hij dat deed was omdat het bewoog! Een vertegenwoordiger van het bedrijf maakte een video om iedereen te tonen wat die bruine plek kan zijn – of wat zich eronder verbergt. Geloof het of niet, maar het kan een konijnennest zijn!

Lees ook  De meeste mensen kunnen niet raden waar dit stuk gereedschap voor gebruikt werd. Weet jij het wel?

Wanneer de man het gras optilt, komt er plotseling een nest slapende babykonijntjes tevoorschijn! Bekijk de video hieronder. Dit is goede informatie om te weten – zeker nu je meer in je tuin zult vertoeven!

Deze 4 woorden kunnen elke Relatie kapot maken! Zeg zoiets nooit tegen je partner!

Noodcentrale krijgt oproep van doodsbange 7-jarige die met zijn zus in de Badkamer verstopt zit. “Stuur politieagenten … veel!”