in

Man van 60 heeft s*ks met 15-jarig meisje in caravan: 12 maanden celstraf

DEN BOSCH – Een 60-jarige man uit Eindhoven is woensdag door de rechtbank vrijgesproken van v*rkrachting van een 15-jarige meisje.

Volgens de rechter in Den Bosch had de man wel s*ks gehad met het slachtoffer, maar kan dwang niet worden bewezen. De Eindhovenaar krijgt daarom 12 maanden cel, waarvan 6 maanden voorwaardelijk, voor ontucht met een minderjarige.

Het m*sbruik gebeurde in augustus 2017 in een caravan op een Luxemburgse camping. Het meisje kende de man al jaren en ging die bewuste zomer samen met hem op vakantie. Tegen een campingmedewerker vertelde ze dat ze in de nacht was v*rkracht door de kennis.

Lees ook  Docente stuurt haar klas per ongeluk berichtje die voor haar lover was bestemd

De 60-jarige man bekent dat hij s*ks heeft gehad met het meisje, maar dat gebeurde volgens hem tegen zijn zin in. Het meisje zou herhaaldelijk hebben aangedrongen waardoor hij de s*ks niet zou kunnen tegenhouden. De rechtbank gelooft de verklaringen van de man niet. Volgens de rechters komt daar bovenop dat de man groter en sterker is dan het meisje en haar gemakkelijk van hem af had kunnen duwen.

Te veel twijfel
Het Openbaar Ministeriewilde de man veroordeeld zien voor v*rkrachting naar aanleiding van de verklaring van het meisje. De rechters vinden echter dat er te veel twijfel is over wat er precies is gebeurd die nacht. Mede omdat het meisje pas een dag later de melding van v*rkrachting deed. In de tussentijd had ze allerlei activiteiten met de man ondernomen en had ze telefonisch contact met anderen.

Lees ook  Gaby Blaaser heeft wel een heel uitdagende ´Paas outfit´ aangetrokken

De rechters veroordelen de man voor ontucht. Ze bepaalden verder dat de man twee jaar lang geen contact mag hebben met het meisje.

Schaatster Antoinette de Jong in bikini blijkt heerlijke lady te zijn!

Volgende grote problemen Jan Smit dienen zich aan