in

Man veinst kanker en slikt 20 tabletten dagelijks alleen om vriendin te behouden

Een 38-jarige man uit Kent, Engeland, heeft zijn vriendin en familieleden jarenlang voor de gek gehouden door hen wijs te maken dat hij kanker had.

Kevin Bevis nam dagelijks 20 tabletten in om zijn vriendin te overtuigen dat hij terminaal ziek was. De vrouw ging zelf met hem mee naar het ziekenhuis voor zijn ‘behandelingen’.

De zaak kwam aan het licht toen zijn 50-jarige partner op een dag aangifte deed tegen Kevin voor mishandeling. Het was de zoveelste keer dat hij de vrouw had mishandeld, maar ze had nooit eerder aangifte gedaan. Tijdens het verhoor bleek dat de man geen kanker had. Hij is ingesloten voor 18 maanden.

Lees ook  Ouders beschuldigen zoon voor opa’s dood: 14 jaar later onthult hij een hartverscheurend geheim

Het koppel leerde mekaar in 2016 via Facebook kennen. Drie maanden daarna wilde de vrouw de relatie al verbreken, maar toen gaf Kevin aan dat hij terminaal ziek was.

“Ik geloofde hem. Eens viel hij zelf flauw voor de buren en ik moest hem naar het ziekenhuis brengen voor chemotherapie. Ik kon mij niet indenken dat hij loog, omdat hij niet wou dat ik hem moest verlaten,” vertelt ze.

Lees ook  Deze vrouw stak gedurende jaren duizenden kinderen in kisten en dozen, tot ze gevangen werd. De reden zal je doen huilen.

Achteraf bleek dat dat de ‘kankermedicijnen’ vitaminetabletten waren.

P*dofiele vader deelt beelden van zijn dochters op online

Het ‘kleinemannensyndroom’ is bewezen: kleine mannen zijn agressiever