in

Man vermoordde 2-jarig dochtertje van vriendin door haar 55 keer te slaan omdat ze niet wilde stoppen met huilen.

Een monster vermoordde het dochtertje van zijn vriendin door haar 55 keer te slaan omdat ze niet wilde stoppen met huilen.

Maksim Chizhik (27) was op Marina en twee oudere zussen aan het babysitten in Minsk in Wit-Rusland toen zijn stoppen doorsloegen.

Zijn vriendin genaamd Komar was aan het werk toen de kinderen luidruchtig begonnen te spelen. Maar nadat Chizhik geroepen had dat ze stiller moesten zijn, begon Marina nog harder te huilen.

Tijdens een brutale woedeaanval sloeg hij het meisje 39 keer op haar lichaam en 15 keer op haar hoofd.

Lees ook  Zoon hekelt afscheidsbrief eenzame Dick: ‘Het was nooit goed genoeg voor mijn vader’

De hulpverleners zeiden dat Marina 198 blauwe plekken had toen ze in kritieke toestand in het ziekenhuis arriveerde. Het ging om zowel verse als oude blauwe plekken.

Toen Komar thuiskwam, was Marina onwel, maar ze stopte pas met ademen toen ze in bed lag. Komar belde de ambulance en de hulpverleners troffen het meisje aan in kritieke toestand helemaal onder de kneuzingen en blauwe plekken.

Lees ook  Auto botst tegen boom in Friesland: twee mannen overleden

Ze werd overgebracht naar een lokaal ziekenhuis waar ze later zou overlijden. Chizhik en Komar werden gearresteerd nadat de hulpverleners de politie ingelicht hadden.

De man werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van 25 jaar, terwijl Komar ontzet werd uit de ouderlijke rechten over haar vier andere kinderen. Ze kreeg een gevangenisstraf van 2 jaar omdat ze haar dochter in gevaar had gebracht.

wat vind jij hiervan? laat van je horen in de reacties en deel dit bericht met iedereen die je kent!

Een man bood zijn vriendin te koop aan op eBay – en haar prijs bereikte zo’n €80.000.

Dame staat perplex als ze ontdekt dat “anonieme” nierdonor eigenlijk haar beste vriendin is.