in

Man vindt reusachtige “luchtbel” in z’n tuin, pookt erin met een stok en de beelden gaan helemaal viraal.

Wat zou jij doen als je een grote luchtbel ziet vormen onder je tuin? Als je James Callender heet, zou je een stok grijpen en je best doen om deze luchtbel te doorprikken. James had geen idee wat het was: water, een hoop slangen of een soort gas – maar hij wilde het zaakje tot op de bodem uitspitten!

Gelukkig had iemand z’n camera bij de hand om het hele voorval te filmen. Volgens Daily Mail UK worden bellen in tuinen doorgaans gevormd na hevige regenval. De overweldigende hoeveelheid water komt onder de eerste laag gras vast te zitten en kan niet verder in de grond doorsijpelen.

Lees ook  Moeder laat kinderen voor straf in snikhete auto: 2 DODEN

Dat is precies wat James besefte en hij moest het overtollige water bevrijden om te vermijden dat zijn gras verder beschadigd zou geraken. Met een stok in de hand, en met de hele buurt die geamuseerd toekeek, ging James de bel voorzichtig te lijf.

Zelfs na een dozijn gaatjes in de bel geprikt te hebben, kwam er niets uit! Dus begon James meer en meer gaatjes in de bel te prikken.

Lees ook  Politie gaat man (42) dinsdag nog kalmeren, donderdag doodt hij zijn vriendin (61)

Uiteindelijk begon het water dan toch door de gaatjes naar buiten te stromen en iedereen was erg verbaasd over dit fenomeen.

Dan besloot James om op het gras te stappen om het proces te versnellen. Wat er dan gebeurde is best verrassend. De omstaanders konden hun ogen niet geloven.

Bekijk de video hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Mooi meisje met kanker neemt beslissing om haar lange haren te laten knippen. Nieuwe look laat haar onherkenbaar achter.

Man gaat naar dierenasiel om een katje te adopteren. Maar op het laatste moment verandert hij van gedachte.