in

Man wacht 47 jaar om kerstcadeau te openen dat zijn eerste vriendin hem gaf, vlak voordat ze hem verliet

Zijn eerste vriendinnetje verbrak hun relatie toen hij 17 jaar oud was. Nu, 47 jaar later, opent hij het cadeautje dat hij ontving vlak voordat ze hem verliet.

Een relatie die uitgaat, is soms niet makkelijk te verwerken. Vooral de eerste keer dat je dit overkomt, kan je dit een lange tijd bijblijven.

We kunnen ons waarschijnlijk allemaal nog wel de eerste keer herinneren dat we werden gedumpt. Of niet soms?

Iemand die zijn eerste keer nooit is vergeten, is Adrian Pearce. Hij was 17 jaar oud toen hij werd gedumpt door zijn toenmalige vriendin, Vicki Allen. Om het nog iets pijnlijker te maken, gebeurde het tijdens de kerst in 1971 en had zijn vriendin, net voordat ze zijn hart brak, hem eerst een kerstcadeau gegeven.

“Ze gaf me het cadeau en ik nam het mee naar huis. Het was een lange weg terug en ik was overstuur en boos, en al dat soort gevoelens die we hebben als iemand het uitmaakt.”, vertelde Adrian aan Canada Times of News.

Lees ook  Man bedenkt onderbroek die ervoor zorgt dat je scheten niet meer stinken

Verdrietig en ontstemd legde hij het cadeau onder de kerstboom. Terwijl alle andere cadeaus waren geopend, vertelde Adrian zijn familie dat hij het nooit zou openen. En hij hield woord. Tot nu toe.

Zowel Adrian als Vicki gingen hun eigen weg in het leven en ieder kreeg hun eigen gezin. Maar elk jaar legde Adrian het kerstcadeau onder de kerstboom. Zijn kinderen vroegen telkens of ze het mochten openen, maar nee, jaar na jaar bleef het ongeopend achter. Op een gegeven moment had zijn vrouw er genoeg van en mocht het cadeau niet meer onder de kerstboom.

Via sociale media werd Vicky gevonden en de twee besloten elkaar rond vorige kerst te ontmoeten. Eindelijk zou het cadeau worden geopend! Zelfs Vicky was nieuwsgierig, ze kon zich niet meer herinneren wat ze had gekocht.

Lees ook  Vrouw gearresteerd nadat echtgenoot zelfmoord pleegde vanwege weinig s*ks

Maar het cadeautje werd niet direct geopend. De opening werd gekoppeld aan een evenement op televisie om geld in te zamelen voor arme gezinnen.

Het bleek uiteindelijk dat het kerstcadeau een boekje was: Liefde is… Nieuwe manieren om dat speciale gevoel te herkennen. Een boekje over liefde dat erg populair was in de jaren 70.

Een behoorlijk ironische wending, gezien het feit dat Vicky hem verliet op de dag dat ze hem het kerstcadeau gaf…

Al snel werden Adrians huidige vrouw en Vicky ook hele goede vrienden!

We kunnen het er allemaal over eens zijn dat je eerste liefde je altijd bij blijft. In Adrians geval had hij tientallen jaren een ongeopend cadeau om haar te herinneren. Het is absoluut ongelooflijk dat hij het pas bijna vijf decennia later opende!

Vuurwerkgewonden in Den Bosch zwaar verminkt; oog kwijt en botbreuken

Wauw! De 19-jarige dochter van Linda de Mol is goed opgedroogd!