in

Man wast p*nis 24 jaar niet goed en vraagt zich nu af waarom hij stinkt

Als je 24 jaar lang je penis niet goed schoonmaakt, is het dan gek dat je last krijgt van pijn en een stinkend geslachtsdeel? Waarschijnlijk niet. Het overkwam de 24-jarige Zach, die te zien is in het televisieprogramma ‘The S*x Clinic’.

De man klaagde over pijn en een geïrriteerde eikel. Verder benoemde hij ook een nare geur die afkomstig was van zijn p*nis. Na een klein onderzoekje bleek een overload aan smegma de oorzaak te zijn.

Lees ook  Verdachte vermissing Faber veroordeeld voor dubbele ver-krachting

Zach had netjes zijn ballen en pi*mel gewassen, maar kreeg het (al 24 jaar) niet voor elkaar om zijn voorhuid naar beneden te trekken zodat hij ook dat gedeelte kon wassen. Tja, dan is het natuurlijk niet gek dat er smegma ontstaat.

Op Twitter wordt er met veel ongeloof gereageerd op het verhaal. “Stel je voor dat je al je moed bij elkaar raapt om op televisie te praten over je p*nisproblemen en het spul dat zich onder je voorhuid verzameld heeft, om vervolgens te horen dat je je lul moet wassen”, aldus een kijker van het programma. “Je moet je een dwaas hebben gevoeld.”

Lees ook  Frans en Mariska Bauer delen verdrietig nieuws

Een ander zegt: “Zijn we serieus op het punt beland waarbij een volwassen man verteld moet worden dat hij zijn penis moet wassen? Really??”

Bloedmooie dame lag helemaal klaar voor haar vent op Valentijnsdag

20+ mannen die weten hoe je met de jaren zelfs nog knapper wordt